Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hol "szedte fel" a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol "szedte fel" a párját?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, ki milyen szitu alatt talált rá a szerelmére, olyan felmérésszerűség. :)

/praetorians/

2009. febr. 25. 22:46
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
84%
Online "katalógust" böngészve-tallózva válogattam, míg végül ráakadtam. :)
2009. febr. 25. 22:48
 2/49 anonim ***** válasza:
100%
DC++ chat, lassan 3 éve vagyunk együtt... pedig nem laktunk egymás közelében, kicsivel több mint 300 kmre lakom tőle :) mondjuk mostmár közelebb vagyunk egymáshoz jóval :D
2009. febr. 25. 22:48
 3/49 A kérdező kommentje:
Eddig 2:0 a net javára, ahogy látom. :)
2009. febr. 25. 22:49
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
Én interneten.. MSN-eztem régebben egy lánnyal, de utána abbamaradt. Aztán egy nap írtam neki, láttam hogy milyen szép csajszi lett, és elhatároztam hogy meg hódítom a szívét. 1 hónapra rá találkoztunk, most leszünk 1 éve együtt:)
2009. febr. 25. 22:50
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
buszmegálló :)
2009. febr. 25. 22:51
 6/49 anonim ***** válasza:
100%
Chaten beírtam a keresőbe a paramétereket és kiadta Őt.:) Ez volt nyáron, most már együtt is élünk....
2009. febr. 25. 22:52
 7/49 A kérdező kommentje:
A buszmegállós sztori érdekes lehet. :D
2009. febr. 25. 22:53
 8/49 anonim ***** válasza:
100%
/Buszmegállós vok/Már nézegettem egy ideje (arrafele lakik egy haverja mint én szal néha láttam) , nagyon tetszett és rettentően irritált hogy soha nem nézett rám , szal olyan volt mintha magasról Sz*rt volna a fejemre ezért mégjobban érdekelt:D ,aztán egyszer odajött hozzám egy haverja ismerkedni akit elküldtem, és olyan 2 hónap mulva mikor láttam ráköszöntem ő meg odajött dumáltunk , randit megbesz. stb stb .. (mondta h neki is naon tetszettem csak volt bnője...ja é figyelt hogy nehogy észrevegyem hogy néz:P:D) 18/L
2009. febr. 25. 23:10
 9/49 anonim ***** válasza:
79%

ha már úgyis reklámoztam egy másik kérdésben, de oda csak poénnak szántam, hát beírom:

www.rockerek.hu :D (kommenteltük egymás adatlapját, meg fotóit :P)

2009. febr. 25. 23:13
 10/49 anonim ***** válasza:
87%
Sepultura koncerten. Vagyis után. Ő egy szökőkút peremén feküdt, már nem szomjas állapotban, én meg hasraestem a kinyújtott lábában mert én sem voltam már szomjas, . Fú mit mesélek majdaz unokáimnak:))) Ennek már 10 éve azóta a férjem:)
2009. febr. 25. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!