Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal mar tobb mint egy eve egyutt jarunk, en 16 eves es ö 19 eves. A kor az mondjuk nem is szamit nem akadaly. De nem ertem a szuleim szerint meg raertem volna. MIert ilyenek a szulok?
Feküdj rá a nyelvtan tanulásra, hasznodra válna...
Minden szülő félti a lány gyermekét, nem csak a tiéd. AZ meg valóban hasznos jó tanács, hogy a suli legyen az 1., ne a pasizás. Bizonyára ha eléred a felnőtt kort, kevésbé fognak beleszólni a párkapcsolatodba, persze attól is függ, mennyire állsz majd a sarkadra...Rajtad múlik, mit harcolsz ki magadnak.
ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tűnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "előbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :)
Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz...
Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik őt, segítene.
Talán nem ismerik őt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla...
Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!