Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat elején, ha születésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején, ha születésnapja lesz a férfinak mit lehetne adni? Ha voltál ilyen helyzetben te mit kaptál vagy adtál?

Figyelt kérdés

Születésnapjakor lesz 3 hete, hogy ismerjük egymást, szóval nagyon friss a kapcsolat. Ő egy huszas évei végén járó férfi, sajnos annyira még nem ismertem meg, hogy olyan személyes ajándékot tudjak adni... Viszont ennek ellenére szeretnék valami olyan dolgot amiről azért csak eszébe jutok.

Ti mit tanácsoltok? Minden ötletet nagyon várok! :)

2011. márc. 27. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Úgy látom elég figyelmetlenül olvasnak ezek a válaszolók!!! Honnan veszitek hogy 20 éves a pasi??? Talán el kellene normálisan olvasni amit kiírtak!!
2011. márc. 27. 12:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen valóban kicsit félre olvastátok, inkább a 30-hoz van közel, mint a 20 éveshez...:)

De köszönöm a válaszokat! :) A torta tényleg jó ötletnek tűnik, erre én is gondoltam! :)

Esetleg tudtok ajánlani valami finom tortát, amit elkészíthetnék?:)

2011. márc. 27. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!