Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején, ha születésnapja lesz a férfinak mit lehetne adni? Ha voltál ilyen helyzetben te mit kaptál vagy adtál?
Figyelt kérdés
Születésnapjakor lesz 3 hete, hogy ismerjük egymást, szóval nagyon friss a kapcsolat. Ő egy huszas évei végén járó férfi, sajnos annyira még nem ismertem meg, hogy olyan személyes ajándékot tudjak adni... Viszont ennek ellenére szeretnék valami olyan dolgot amiről azért csak eszébe jutok.
Ti mit tanácsoltok? Minden ötletet nagyon várok! :)
2011. márc. 27. 12:14
1/12 anonim válasza:
Egy üveg ital, vagy egy hozzá hasonló plüss figura, egy képeslappal
2/12 anonim válasza:
Én karácsonyi ajándékkal voltam így egyszer, de nekem könnyebb volt, mert egy könyvet ajnározott akkoriban egyfolytában, úgyhogy azt kapta. :D
3/12 anonim válasza:
Nem az italhoz hasonló, hanem a férfihez hasonló plüssfigura.
4/12 anonim válasza:
Plüss figura 20-as pasinak?? :DD Ne már.
5/12 anonim válasza:
Én is pont igy voltam a barátommal mikor összejöttünk. Én egy mexx parfümöt vettem neki, kb 3 e ft.
6/12 anonim válasza:
Valami apróbb ajándékot. Inkább csak jelzés értékűt,hogy nem felejtetted el hogy szülinapja van.
7/12 anonim válasza:
Ha tudsz sütni, esetleg meglephetnéd egy doboz saját készítésű finom sütivel, jópofa alumínium dobozokat lehet kapni, rakd abba, és azt később is használhatja máshoz is. Valami hobbijához kapcsolódó ajándék is jó lehet esetleg.
8/12 anonim válasza:
Süss egy tortát neki, 20 gyertyával. Ha azokat elteszi emlékbe, mindíg rád fog gondolni, vagy tegyél rá gyertyából egy 20-ast, ha arra később ránéz, eszébe jut, hogy te sütöttél neki tortát, a 20.ik születésnapjára.
9/12 anonim válasza:
Én most egy nagy csőkulcsnak örülnék. 21/F
10/12 TWIO válasza:
Ez a tortás dolog jó ötlet, annak idején én a 18. születésnapomra kaptam ilyet akkori barátnőmtől, eltettem a gyertyákat :). Ő tortát ugyan nem tudott, de sütött muffinokat, nagyon finom volt :D. Aztán amit kaptam tőle, az megint nagyon aranyos volt :). Odaadta a sálát, ami olyan illatú volt, mint ő :). Ez nagyon jól esett így a kapcsolat elején, sokat viseltem, olyan volt, mintha velem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!