Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a féltékenységet? = (
Nagyon rossz dolog a féltékenység...
de valahogy meg kell bíznotok egymásban.
Ha veled van akkor gondolom téged szeret.
Az egyik srác nekem is ilyeneket mondd h szedjek fogamzásgátlót csaka zért h hízzak . Holott még pasival sem voltam ..
Azt tudom tanácsolni,hogy beszéljétek meg ezt a dolgot ..
Ennyire féltékenynek meg nem szabad lenni :/
tudom,hogy nehéz,de valahogyan küzd le vagy nem tom..
mert akkor csak rosszabb lesz és elveszíted.
Hát úgy küzdjed le, hogy megpróbálod elképzelni magad ilyenkor kívülről, hogy mégis hogy nézhet rád ilyenkor a srác, vagy miylen ciki lehet neki, hogy égeted.
Aztán megpróbálod elképzelni azt, hogy hogy nézhetnek mások rátok. Milyen szánalmasan nézhet ki, hogy együtt van két fiatal és a nő nem tud megbízni a férfiben, de mégis vele van.
Meg mondjuk a sráccal is közölhetnéd, hogy azzal ha más csajokat néz úgy, hogy te is látod meg mások is látják, hogy te látod, azzal téged éget le mások előtt, úgyhogy nézegesse őket ha nem tudja megálni, de ne akkor amikor te is ott vagy. ez illem kérdése.
Egyébként ah meg kritizálja a tested, meg még gyógyszerekkel tömne, hogy jobban kézreálljon neki a melled, akkor mit veszed iylen komolyan ezt a srácot?
Csak szexre kellesz neki, meg a kapcsolatotok is tök gyerekcipőben jár.
Nézd meg az enyémet milyen szinten bonyás.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!