Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek szexisek, vonzóak a szórakozóhelyeken a biztonsági őrök/kidobó fiúk?
Nos, nekem nagyon is tetszenek a kidobók, itt Szegeden jó sok helyen vannak, és 80 %-ban szívesen közelebb kerülnék hozzájuk...:)
Az IQ-ról meg: nem tartom magam zseninek, de azért ennyire ne legyünk már szűklátókörűek! Annyi diplomás munkanélküli van, akkor azok is mind hülyék? Akkor az összes, nem értelmiségi munkát végző ember hülye? Megnéznélek benneteket ha nem lennének szemétszedők, kéményseprők, takarítók, kőművesek, akkor mit csinálnátok! Biztonsági őrök nélkül meg a sok, "egyetemista zseni-palánta", akik imádnak vandálkodni, verekedni, balhézni kikapcsolódás néven mind büntetlenül duhajkodna a normális emberek rovására.
Persze, vannak kivételek, szép csajok vagy helyes pasik, akik buták, mint a tök, de azért ne általánosítsunk már!
Nagyobb részben megélhetés miatt dolgozik mindenki, vagyis azt csinálja, amit tud, és nem azért azt, mert más munkára nem jó.
Szóval, én, mint közgazdásznak tanuló egyetemista, a magam és az évfolyamtársaim nevében bátran kijelenthetem, hogy nagy százalékban igenis vonzóak a biztonsági őrök. Lehet nem egyetérteni, de nekem a párom is foglalkozik testépítéssel, ez úgymond a hobbija, és egy szépen kidolgozott férfitest nagyon is izgató hatással bír. :) Nem is igazán a foglalkozás a lényeg, csak a látvány. A biztonsági őrök esetenként csak azért vonzóbbak, mert náluk még inkább ki van hangsúlyozva a testük.
Kinek mi tetszik, egyénfüggő, de azért nem kell a másikat leszólni az ízlése miatt.
Bevallom, nekem meg a karcsú barbie babás lányok tetszenek, műkörömmel szolival, kockás hassal szép hajjal, csillogó szemmel.
Elég baj ez, de vágyak ellen nem lehet mit tenni, elnyomni lehet, de az nem megoldás.
03-30 21:12
Ez egy kicsit durva volt. Tanult ember létemre nekem is volt olyan időszakom, hogy kénytelen voltam,( hogy téged idézzelek) szaktudást nem igénylő munkahelyen dolgozni. Hogy miért? A minimálbér is több a semminél, ez az átmeneti időszak 2 évig tartott, most már a szakmámban dolgozok normális pénzért. Jó munkahelyekre csak ismeretség útján lehet bejutni, ennyi. Bocs az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!