Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van egy biztonsági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy biztonsági őr aki mindig néz és nagyon helyes az egyik boltban.

Figyelt kérdés
és egyszer odajött és azt kérdezte nem ismerem e meg mire mondtam hogy nem,erre azt mondta hogy osztálytársak voltunk általános iskolában elsőben csak akkor ők elköltöztek. utána beugrott és csak köszönőviszony van. de mindig néz és utánam is nézni szokott. de mit tegyek?én menjek oda hozzá? és hogy ismert meg 12 év után? mert 19 éves lány vaok. menjek oda én? de mit mondjak? nagyon tetszik. előre is köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 28. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Te meny oda hozzá! pl.: hivd el kávézni.
2009. okt. 28. 13:14
 2/10 A kérdező kommentje:
és mit mondjak? nagyon izgulok amikor beszélünk.
2009. okt. 28. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az arcvonások még felnőtt korban is beazonosíthatók. Nyugodtan menj oda hozzá, hiszen nem Te kezdeményezel. Kérdezz tőle általános dolgokat, mióta dolgozik itt, tud e valamit a többi osztálytársról, stb. Esetleg megkérdezheted, hogy nem e tudnátok összefutni egyszer jól kibeszélgetni magatokat. Ha nincs ellenére, akkor jöhet a számcsere:) De várd meg, amíg Ő hív Téged telefonon.
2009. okt. 28. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Simán odamehetsz hozzá.:) Ő már megtette az első lépést. Ha folyton néz, akkor valószínűleg tetszel neki. Menj abba a boltba egy barátnőddel, és menj oda a biztonsági őrhöz, mondd, hogy unatkozol, mert a bnődre vársz, vagy csak egyszerűen menj oda hozzá, és kérdezősködj róla, most hol lakik, hova járt utána suliba, stb.:) Vagy esetleg mondhatod, hogy szeretnél rendezni egy osztálytalálkozót.:D Elkéred a számát, és aztán valahogy mégsem jön össze az az osztálytalálkozó, de a száma meg marad.:)
2009. okt. 28. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy kérdezd meg, hogy nem tudja-e hol van a boltban egy bizonyos tárgy, hely.:D Hisz ott dolgozik, valószínűleg tudja.:)
2009. okt. 28. 13:20
 6/10 A kérdező kommentje:
és mi legyen az eéső kérdésem? bocsi a hülye kérdésekkel de naon kezdő vagyok kezdeményezésben!
2009. okt. 28. 13:21
 7/10 A kérdező kommentje:
vicces.
2009. okt. 28. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
xD te nem vagy norm.....mámint az utolso válaszado...én nekem is jo az arc memoriám pl 14 vagyok és még most is emlékszem az ovi társaimra^^ amugy télleg te lépj elöbb...lehet ö a férfi de ö mégis csak azért van a boltban mert ott dolgozik
2009. okt. 28. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és beszélj vele, hogy mint biztonsági őr, gyönyörű közös jövőt tudnál elképzelni vele ;-D. 19 éves létedre is mi gondolkodjunk helyetted?
2009. okt. 28. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs osztályképed első osztályból? Mert akkor elvihetnéd megmutatni és az lehetne ok a beszélgetésre. Ha nincs kép, akkor menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy másra is ilyen jól emlékszik? Vagy kérdezd meg, hogy ennyire megmaradtak a gyerekkori arcvonásaid? Mond neki, hogy halványan emlékszel az akkori külsejére, de az biztos, hogy nagyon helyes fiú lett belőle.... Ha még erre sem lép, hogy nyilvánvalóan tetszik Neked, akkor hagyd a fenébe.
2009. okt. 28. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!