Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek szexisek, vonzóak a szórakozóhelyeken a biztonsági őrök/kidobó fiúk?
egyáltalán nem, általában nagydarab, kövér, kopasz csávók, semmi vonzó nincs bennük..
21L
22.21
Én nem vagyok biztonsági, viszont ismerek olyat, aki volt. Hétköznap van rendes melója, hétvégén pedig keresetkiegészítésképp elvállalja ezt a munkát is.
Nem annyira jönnek be, de eddig akárhány szórakozóhelyen voltam, mindig nagyon jóba lettem az összes kidobóval.:)
Egyszerűen jól érzem magam a társaságukban, van hogy a fél buli velük töltöm.(és soha még csak nem is smároltam egyel sem, egyszerűen elvagyunk)23/L
Mert én ismertem egyet aki kidobó(is) és mondta hogy mennyire szeretnek ismerkedni velük a lányok, és mindig volt is szép barátnője.
Meg csajtól is hallottam hogy neki a kidobók tetszenek.
Nem akarom, hogy gyalázkodjatok!
Írjon olyan lány is akinek tetszenek a kidobók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!