Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen válogatósak a lányok? Mért várják el a lányok a hűséget, ha ők is ilyen "napraforgók"? :S
ma 08:13
30 fölött már nem "jó srácok" vannak, hanem férjnek megfelelők vagy nem megfelelők.
Leértékelődik a bunkóság, a humorérzék és a többi efféle erény, és felértékelődik a megbízhatóság.
A pénz is felértékelődik, de ezt kompenzálja az, hogy egy 30 éves nő már felfogja, hogy csak a férfiak kis része gazdag, és azoknak úgysem ő kell, mert bármikor beszerezhetnek nála fiatalabb és szebb nőt. Ennek megfelelően bár a pénz 30 fölött fontosabb, mint valaha, ennek hatása kevésbé érezhető, mert a nők pénzügyi elvárásai már kevésbé irreálisak, mint 20-as éveikben.
16:06
Nálam ez nem így működik. O.O
32/N
ma 19:51
Amit leírtam, az átlagról szól, nem rólad. Te lehet, hogy mondjuk később érsz az átlagnál, más viszont előbb.
20:31
Miért is?
Azért mert eddig sem voltak pénzügyi elvárásaim és attól függetlenül, hogy én az általad leírtakkal ellentétben kellettem volna jó pár gazdagabb pasinak is, de én inkább a szeretetet, szerelmet, megértést, egyetértést választottam valakivel, mint a jobb anyagi körülményeket olyannal, akit nem szeretek és aki mellett nem lettem volna boldog?
Egyetértek, tényleg éretlen vagyok, de talán nem is akarok jobban megérni. Nekem így jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!