Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy rosszul esik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy rosszul esik, vagy bolhából elefántot csinálok?

Figyelt kérdés

Szeretnék tanácsot kérni főleg 25-35 közötti férfiaktól.

Megpróbálom röviden leírni a helyzetemet.

Van valaki, akivel nagyon régóta szeretjük egymást, de fizikailag nem vagyunk együtt. Ezt csak azért kellett megemlítenem, mert fontos leszögezni, hogy ez az ő döntése (ami elvileg nemsokára megváltozik).

Az a problémám, hogy túl sok nő veszi körül. Nem mondom, hogy mindegyik odáig van érte, de azért jelentős hányaduk igen. Ebben az egészben csak az zavar, hogy úgy érzem, ő generálja ezeket.

Ugyanis msn-en számos olyan nőnemű partnere van, akit csak így netről ismer, mert felvették őt vmiért. Oké, beszélgetni szabad, nem fogom neki megtiltani. Az viszont iszonyúan zavar, hogy kivétel nélkül mindegyikkel megvolt a telefonszám csere és bizony előfordul, hogy beszélnek ott, vagy sms. Ezek - az elmondása alapján - lelkizős beszélgetések, ahogyan msn-en is. Tőle kérnek általában tanácsot, ő pedig megpróbál segíteni.

Kérdezem én, ez így teljesen normális? Én vagyok a túlzottan féltékeny hülye liba, hogy ennyire bánt engem az, hogy kb vadidegenekkel cserélget számot és ápol ilyen bensőséges viszont?

És természetesen ezek jelentős hányadáról tudomásom sem lenne, ha nem lettem volna éppen hangkapcsolatban vele, amikor valamelyik megcsörgette vagy sms-t küldött neki.

Fiúk/férfiak... mit gondoltok? Ti ha ilyet tennétek, azt milyen indíttatásból?

2011. márc. 23. 17:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatos, hogy már nem vagytok együtt?
2011. márc. 23. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem, ezt még elviseltem, mert nem is találkozott személyesen azokkal a nőkkel. Nem igazán ezért szakítottunk, egyszerűen kiderült, hogy nem passzolunk, mikor összeköltöztünk nem éreztük jól magunkat együtt, nem működött, sok volt a durva veszekedés. De azért beleszámítottak az ilyen dolgok is, meg több hasonló apróság abba, hogy végül is rájöjjünk, hogy nem illünk össze.
2011. márc. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!