Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogyan tovább? Bolhából csinálok elefántot? :S
Egyhetes táborban voltam,és ott megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal.Napközben amikor csak tudtunk együtt lógtunk,de csak haverként viselkedtünk egymással.Negyedik este-amikor kettesben voltunk-simogatott,és végigsimította a fenekemet is-igaz ezt csak egyszer,mert nem hagytam:P 5.este szintén kettesben votunk és ekkor megcsókolt.
Pár napja ért véget a tábor,azóta egyszer találkoztunk,de csak összefutás szintjén(kb.fél óráig),ekkor nem volt se puszi,se csók,se semmi.Felvett Msn-re ott tartjuk a kapcsolatot.Most a "tapizásból" kiindulva nem merek reménykedni,hogy komoly kapcsolatot szeretne- félek,hogy csak szexet akar...Ennek ellenére nagyon megkedveltem,és tudom,hogy feltétel nélkül tudnám szeretni.De nem akarom,hogy kihasználjanak.Egyébként egy suliba járunk,én 15 ő 17.
Csak felfújom a dolgokat?
Segítsetek!
Előre is köszi:)
Ne tarts attól h rádmászik. legyen mindig az ágy mellett vmi amivel nyakon tudod b*szni ha viszket a farka :D
legyél kemény vele ne érezze azt h megkaphat már 1hét után, utána elválik az h kivárja-e az időt a szexig v lelép. és ebőbl tudsz majd következtetni h mit is akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!