PDF to Word konverter. MIért csinál bolhából elefántot?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a PDF to Word convertert, és mondjuk egy 2M-s pdf dokumentumból csinált több mint egy gigás word formátumú doksit, amit persze nem tudtam megnyitni. Nem tud valaki jobbat ajánlani nekem?2010. nov. 27. 10:57
1/3 anonim válasza:
Egy rakás van, nekem ez működött bonyolultabb pdf-ekkel is [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bár azt írja, hogy kb. 6 órán belül küldik az e-mail címre a doksit. Remélem mielőbb elküldik :)
2010. nov. 27. 11:38
3/3 A kérdező kommentje:
Közben hiába várom, nem jön. Meguntam, találtam egy online verziót, az megcsinálta. Igen ám, de rtf formátumú, ráadásul nem lehet benne szerkeszteni, pedig pont azért kellene .doc formátumban... Lehet direkt úgy csinálták meg magát a PDF fájlt, hogy sehogy se lehessen hozzáférni?
2010. nov. 27. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!