Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szó nélkül lelépett....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szó nélkül lelépett. Szerinted?

Figyelt kérdés
kisebb-nagyobb megszakításokkal 1 évet voltunk "együtt". Igaz elég laza kapcsolat volt, nem egy komoly párkapcsolat. Már pár hónapja mondogatta h nem adok neki elég szeretet, én mondtam h nem tudok változni. Aztán múlthéten megbeszéltünk egy találkozót de nem keresett. Én egyszer rácsörögtem, nem vette fel, nem hívott vissza. Én sem kerestem azóta. Elég gáznak tartom h annyit sem mondott h ennyi volt, viszlát. Szerinted?
2011. márc. 23. 15:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem mondtam soha h vegyen valamit, nem kértem semmit! szexre jó volt
2011. márc. 30. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:
ha te annyira se vagy kepes hogy felhivd, csak "megcsorgeted", akkor a helyeben en se meltatnalak arra hogy magyarazkodjak.
2011. márc. 30. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem megcsörgette, rácsörgött. Learn to read.

Amúgy meg minek szidjátok? Gondolom a srác se vette hű de komolyan ezt a kapcsolatot, ha ennyire gerinctelenül le tud lépni.

Kérdező, ne foglalkozz vele, zárd le magadban annyival, hogy egy szánalmas figura, aki még annyira se tartott, hogy legalább telefonon közölje, hogy ezt a "semmi" kapcsolatot is megszakítja veled.

Az ilyenen kár mérgelni magad.

2011. márc. 30. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
a kapcsolatotok egésze is ratyi volt...most én sem értem mit vártál? se nem szeretted, se nem kötődtél hozzá, csak szexeltetek....akkor most miit durrogsz? mire föl? egy rendes kapcsolatot illik rendesen lezárni. a tiétek viszont nem volt az. ki mint vet, úgy arat. ez a te hibád is. a srác helyesen cselekedett, te meg egy idióta vagy
2011. márc. 30. 14:05
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. de nem tartom magam idiótának :)
2011. márc. 30. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!