Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek szerelmet 2 hónap után sem. Hagynom kéne vagy várjak még?
2 hónapja vagyok együtt egy fiúval és minden jól megy,boldogok vagyunk együtt,nagyon jól érzem vele magam tényleg.Ilyen jókat még sosem nevettem együtt senkivel és senki nem vállalt fel ennyire,mint ő.Nagyon szeretem,viszont azt hiszem,nem érzek szerelmet.Egyáltalán nem érzem azt,amit pl az ex barátomnál éreztem 1 hónap után.Nem érzem azt a tüzet és szenvedélyt,pillangókat a hasamban.Csak szeretem a jelenlegi barátom és ennyi.
Én az a típus vagyok,aki mindig később tud beleszeretni a másikba,ez később alakul csak ki nálam.Ezért mertem belemenni ebbe a kapcsolatba is,mert gondoltam,hogy úgyis beleszeretek később,mert már az első pár talin is szimpatikus volt.
Féltékenynek féltékeny vagyok,sírnék és padlón lennék,ha esetleg átvágna,de nem azért,mert szerelmes lettem volna belé,hanem mert hogy már megint hogy lehettem ekkora hülye.
Volt már köztetek valami a beszélgetésen kívül?
Csók, tapizás, vagy ilyesmi?
Mert ha volt, és így se érzel semmit, akkor ezt a fiút nem neked teremtették, és maradjatok barátok.
Ha nem volt, akkor legyen, és lehet hogy az majd feltüzeli az érzéseidet. :)
"Én az a típus vagyok,aki mindig később tud beleszeretni a másikba,ez később alakul csak ki"
Hát akkor légy türelemmel. Ami késik nem múlik. Vagy jön egy másik.
Na nálam most ugyanez a helyzet. Bár én nemrég szakítottam az elözö barátommal.
Vele 3 évig voltunk együtt, és nála az első talin éreztem a szerelmet.
Az új pasival kétszer taliztam, nagyon sokat beszélgetünk, hasonló ízléskörünk van, nagyon kedvelem és aranyos meg minden, de nincs ott az a plusz :S
Ő meg ahogy észrevettem már szeret, és vár rám, én viszont...
Lehet, csak még nem tettem túl magam az előzőn?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!