Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmet vallottam, és 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallottam, és 1 hónap után hajtott el. Érdemes újra próbálkozni?

Figyelt kérdés

Mindketten 25 évesek vagyunk. Barátságban vagyok egy lánnyal, egyszer találkoznunk is sikerült. De nem ilyen randi szerü, csak egy kötetlen beszélgetés, nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatának.

Majd később megpróbáltam volna egy másodikat, de nem jött össze, mert dolgozik, táncol, mittomén. Kénytelen voltam levélben elmondani mit érzek iránta, nem érzelgősség, csak úgy összefoglalóan, mert már láttam hogy picit ingerültebben válaszol, és ugyebár mi fiuk mindig félünk, hogy valaki lenyúlja a kiszemeltünket a sunyiban... szal lépnem kellett. Egy hónapig erre nem válaszolt, majd mondta hogy első alkalommal kellett volna ezt elmondanom, mert amúgyis sejtette hogy van valami. Igy azonban arra jutott, hogy nem akar többet, találkozni sem.

De vajon az 1 hónap alatt mit csinált? Idő kellett hogy magához térjen? Vagy ki kellett röhögnie magát? Ha nem csipőből hajtott el, az jelenthet valamit? Egy következő őszintébb udvarlós üzenettel célt érhetek?

2010. szept. 10. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Már megbocsáss, de van még mit fejlődnöd emberi kapcsolatok tárgyból.

A levelezős kapcsolatok a sor végén állnak valahol a kapcsolatok legalsó szintjén, ezután már csak a palackposta van, meg az indián füstjelek.

A komoly dolgokat nem levélben szokták a mai világban bonyolítani, hanem személyesen!

Ma már nem áthidalhatatlan 200-300 km távolság mint 300 évvel ezelőtt!!

Majd akkor valljál szerelmet, ha heti szinten együtt vagytok 2-3 délutánt..

A Levelezést meg hagyd abba mert semmi értelme, ez már nem a költők kora!!

Egyébként meg ha nem rég lett vége egy hosszabb kapcsolatának akkor "regenerálódik" szal iylenkor ne a szerelmeddel ostromold mert ez marhanagy hiba, iylenkor jóbarátnak kell lenni, de nem levélben hanem vedd a fáradságod öreg, és legyél vele.

Aztán majd mozdulni fog a helyzet, ha mégsem akkor meg lépjél te!

Bár könnyen lehet ugyan nem ismerem az illetőt de elképzelhetőnek tartom, hogy csak egy vagy az "udvartartásából" vagy a levelező haverjai közül.

Sok nőnek van pasi haverjai, mert erősíti az önbizalmukat, na meg a polc effektus, gondolom erről sem hallottál még.

2010. szept. 10. 00:39
 2/6 A kérdező kommentje:

leirom mégegyszer, indián pajtás:

"Majd később megpróbáltam volna egy másodikat, de nem jött össze, mert dolgozik, táncol, mittomén"

nem tudtam összehozni vele személyes találkozót!!

2010. szept. 10. 00:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor előszőr talizott veled, akkor jól megnézett téged és nem tetszettél neki, csak nem volt pofája ezt megmondani neked. Csak ezt tudom elképzelni.

Szerintem ne kínlódj vele tovább, semmi értelme.

Lépj tovább és keress egy másik lányt.

2010. szept. 10. 01:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy lehet valakibe szerelmesnek lenni, akit csak 1x látott az ember. Nem belé vagy te szerelmes, hanem a saját kis fantáziádba. A kis agyad feltöltötte csupa jóval az üres részeket, ezért érzel így. Ezért gáz a netes kapcsolat.
2010. szept. 10. 01:24
 5/6 A kérdező kommentje:
"Barátságban vagyok egy lánnyal" ez azt jelentette, hogy már régebbóta ismerjük egymást, csak idáig nem lehetett "úgy" lépni, mert foglalt volt. De hagyjuk már ezt a netes dolgot. Foglaljuk össze a problémát: ha gondolkodott hogy elhajtson, tehát nem rögtön tette gondolkodás nélkül, ott lehet valami vagy nem?
2010. szept. 10. 01:50
 6/6 anonim ***** válasza:
világra szóló lúzer farok vagy öcsém
2010. szept. 10. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!