Mikor lehet újra próbálkozni? Nektek mikor jött össze? Hány hónap után eshetek újra teherbe?
Nekem júliusban volt missed. Sikeres terhességem leghamarabb október végén lett. Tehát kell pihenő bőven korai terhesség esetében ha nem volt komplikáció elég a hat hét egy vérzés de jobb ha kicsit többet pihentek rá érzelmileg is jobban viseled talán.
Tehát:
Ha minden rendben van 2-3 hónap pihenés feltöltödés vitaminszedés után belevághattok.
Leginkább az orvosodra hallgass, ő tudja, hogy mit miért mondott. Az, hogy kinek mit ajánlott a dokija, az több dologtól is függ (milyen idős terhesség szakadt meg, volt-e probléma, volt-e már szülése, stb.). Nekem az első terhességem 9 hetesen ért véget missed ab-al. Utána 4-5 héttel jött meg a menzim, 6 hétre kellett visszamennem kontrollra. A dokim megvizsgált, mindent rendben talált és mondta, hogy lehet is próbálkozni. A köv. menzim már nem jött meg. :) Így nekem a műtét után a második hónapban már terhes voltam.
Kívánom, hogy mihamarabb egészséges babád szülessen!
Ez kb oylan mint a fogigatlo kerdes,orvosa valogatja,egyik azt mondja kell a szunet a szervezetnek valamelyik azon van hogy rogton lehet probalkozni.
Nekem spontan vetelesem volt,rogton probalkoztunk most 11hos a lanyom,normalis terhesegem volt.
Az orvosom 6 hónapot mondott, de egy másik orvos 3 hónapot, a harmadik azt mondta, nem kell várni, csak az első mensit...
Szóval nem igazán tudom mikor próbálkozzunk újra. Ez a terhesség nagyon korán halt el, és ez volt az első terhességem is. De nem szeretnék sokat várni, nagyon szeretnénk már babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!