Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy most érzem azt, hogy igazából szerelmes vagyok a haveromba.Eddig nem tudtam, hogy ő mit érez irántam, de egyik barátnőmnek elmondta, hogy bejövök neki. :)

DE egy másik lány sem közömbös a számára, mármint ő sem tudja pontosan hogy érez-e valamit az iránt a másik lány iránt vagy sem....

És amúgy ő nem tudja, hogy én ezeket tudom...Nagyon letörtem... Most mit tegyek? :/

2011. márc. 22. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Kattanj rááá !
2011. márc. 22. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Kössz xD
2011. márc. 22. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Letörtél, ugyan már! Van esélyed nála akkor miért vagy letörve? Te bejössz neki a másik meg hát kitudja... Én simán rámozdulnék lájtiba hogy vegye a lapot aztán ha ő is lép akkor frankó:D Na hajrá és ne akadj fel ilyeneken

15/L

4/8 A kérdező kommentje:

Hát megpróbálhatom :D

Köszi szépen ;)

5/8 anonim ***** válasza:
de ha kapcsolata van a srácnak,azt ne tedd tönkre
2011. márc. 22. 23:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nincs kapcsolata neki (:
2011. márc. 23. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tudom milyen beleszeretni egy olyan fiúba, aki barátként tekint rád. Tudom azt is, hogy egy barátságból milyen kapcsolat lesz. De azt is tudom, hogy a "bejövök" szónak, mint olyannak, semmi köze a szerelemhez. Ha valaki bejön neked, annak általában tetszik a külseje, a stílusa, a gondolkodása. Ez egy kapcsolathoz nem elég. Egy igazi kapcsolathoz érzelmek kellenek, nem felszínes, üres vonzalmak. Az pedig, hogy egy másik lány is van a képben, mint lehetséges választás, szintén nem adhat okot aggodalomra. Látni és érezni nem ugyanaz. Ha tetszik neki az a lány, legfeljebb megpróbálja, és két hét múlva szétmennek. Ha barátok vagytok, bár nem tudom mit jelent pontosan a "haver" a mai fiataloknál, akkor több esélyed van, mint ennek a bizonyos lánynak. Ne idegeskedj, ne szomorkodj, ne féltékenykedj. Légy türelmes, és okos. Ne erőltesd, ne éreztesd, hogy mi zajlik le benned, csak ha úgy érzed érdekli annyira, hogy nem fog kerülni utána. Sok sikert :)

~RB

2011. márc. 25. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat! :)
2011. márc. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!