Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem alatt mindenki-mindenkit csal? Tapasztalat?
Nem, nem nem az egyetemistakra celoztam, es gondolom, hogy az egyetem sem kupleraj, termeszetesen tudom, hogy egyenisegfuggo, nem indultam ki az amerikai filmekbol.
Csak meglepett, hogy sokan irtak hogy igy egyetem ugy egyetem, s kivancsi voltam, hogy mik a velemenyek...:)
Koszi a valaszodat es bocs:)
Szerintem arra a kérdésesre is válaszoltam. És én úgy gondolom, hogy ha valaki nagyon komolyan veszi az egyetemet, nem a megcsaláson, meg a másik nemen fog járni az esze, hanem örülni fog annak, hogy egy fárasztó hét után végre leülhet a fenekére, és/vagy találkozhat a párjával. Mert azért együtt mégis könnyebb, na meg szebb is.
Aki meg ellébecolja az egyetemet, na, annál az embernél azon se lepődök meg, ha fűvel fával összefekszik.
Szóval szerintem ettől nem kell félned, ez nem az egyetemen múlik,csakis az adott emberen.
Nekem fősuli mellett jóformán magamra sem jut elég időm, nem h másokra... Így egyetlen egy emberre fordítok időt: a páromra, mert ez így engem is erősít. :)
:)
Biztassatok:) Koszi
Nekem barátnőm közétsulis én már egy ideje egyetemista (én 22 Ő 17)...rengeteg csajom volt régebben de most annyira szerelmes vagyok mar regota hogy tuti nem csalnam meg.Mellesleg most készülök eljegyezni :)!
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!