Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetem alatt mindenki-mindenk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem alatt mindenki-mindenkit csal? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Feltettem egy kerdest eljegyzes temakorben, hogy kinevetnenek-e ha eljegyezne a parom egyetem elott. sok valasz helyett csak azt kaptam, hogy biztos megcsal a parom majd a 3 ev alatt ameddig tavol leszek. Emberek! Ha szeretek valakit nem csalom meg. Miert ilyen hitetlen, bizalmatlan a tobbseg? En elmerem engedni a paromat, ha igazan szeret visszater hozzam. Es ez nem csak a meseben van igy. Egy oltari veszekedes utan is a szemebe tudok nezni es azt tudom mondani, hogy szeretem. A nyakamat is ratennem, hogy nem kell neki mas no, neki en vagyok az egyetlen:) Megismerkedesunk utan 1 honnappal megigertuk, hogy sosem hagyjuk el egymast...heti-ketheti talalkozas meg nem a kapcsolat veget jelenti, azoknal nem akik szerelmesek. Valaki tapasztalatbol tudna irni?
2009. febr. 23. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
kedvesem főiskolás, majdnem két éve vagyunk együtt, és természetesen a főiskolás mivolta nem jogositja fel arra, hogy megcsaljon:)
2009. febr. 23. 21:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

középsuliba végzős vagy, barátnőmmel nagy távolság van köztünk, így kéthetente találkozunk, meg szünetekbe, és gond nélkül működik a kapcsolat.

Sokan mondják nekem is hogy biztos megcsal a barátnőm, meg hogy kár vele lennem, de kitartok mellette. Habár volt már hogy majdnem félrelépett, de láttam hogy megbánta, nagyon is. Azóta jól megvagyunk megint, és szerintem az ilyen véleményeket figyelmen kívül kell hagyni. Ha téged ismer, mondhatja (de csak jogosan) hogy nem érdemes az eljegyzés, de ha a párodat nem ismeri akkor nincs joga azt mondani hogy úgyis megcsal. Szerintem az egész csak nagyképűség, azért mert van olyan hogy megcsalás, nem mindenki él vele. Én soha nem csalnám meg a barátnőmet.

Olyan mint a dohányzás, senki nem hiszi el hogy még nem próbáltam ki, pedig így van...hallgasd meg a véleményüket, de ne adj az ilyenekre...

2009. febr. 23. 21:35
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
én még nem csaltam meg :D
2009. febr. 23. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi 10 éve vagyunk együtt, már a Férjem. Végig mellettem volt középiskolás évemben, főiskola alatt, és csak a fősuli utolsó 2 évében éltünk már együtt, addig mindig hétvégén találkoztunk. Soha nem csaltam meg. Ő sem tette.
2009. febr. 23. 21:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen nálunk megy rendesen a mindenki mindenkivel dug dolog, de ez 1 bizonyos réteg, már ha nevezhetjük így, mondjunk inkább csoportot.

Én és a párom nem ide tartozunk, külön karra járunk, más épületbe, de nem is gondoltam rá eddig, hogy megcsalna. külön külön nem járunk el, elmegyünk egymás elé suli után, együtt megyünk néha reggel.

És sok ilyen embert ismerek, akinek ez így működik, hűségesek, azért mert egyetemista valaki, tud értékelni egy jól működő kapcsolatot, annyira, hogy ne lépjen félre.

De tény, hogy vannak olyanok, akik számára a felsőoktatás és a kollégista élet a szexuális közösséget is jelenti.

Ha ti nem ilyenek vagytok, akkor semmi gond.

Bocsánat ha valakit megbántottam volna.

2009. febr. 23. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Hat az en szerelmem (platoi) egyetemen ismerkedett meg a baratnojevel. Mikor a csaj befejezte, o akkor kezdte a 2. egyetemet. Es nem csalta meg

Szoval, ha bizol benne akkor ne ezen muljon, de, ha van alapja annak amit masok mondanak es olyan tipusu a parod, hogy felre felre kaccsingat, akkor mindenkeppen gondold meg! De en bizok benne, hogy boldog leszel

2009. febr. 23. 21:44
 7/14 A kérdező kommentje:

En sem dohanyzom:P :D es meg soha nem is probaltam:P elhiszi valaki?

Mindketten gusztustalan dolognak tartjuk a megcsalast, es sajnos nemtudunk mit tenni messze kell egyetemet keresnunk egymastol:( sajnos. Kicsit igaz felek, hogy hetente-kethetente milyen lesz talalkozni, de nem a megcsalastol felek, hanem attol, hogy nagyon fog hianyozni:( mivel mi mindennap talalkoztunk eddig, masfel even at

2009. febr. 23. 21:45
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
A mai világban elég kevés de nem lehetetlen hogy valaki hűséges legyen. Én is ilyen lányra várok/vágyok .17/f vok és 1 éves kapcsolatom olyan volt hogy mondtuk egymásnak soha nem hagyjuk el egymást és a lány mégis megtette. Azóta is nyalogatom sebeim de már nagyjából oké :) És talán össze tudna jönni egy olyan kapcsolat amiben a lány annyira rendes hogy már azért is megéri vele lenni mert szinte tudom hogy nem csalna meg soha. :):) Szerintem embere válogatja hogy ki csalja meg a párját és ki nem.
2009. febr. 23. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
ja és még az előzöhöz hogyha megcsalod akkor miért vagy vele. :S
2009. febr. 23. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

a barátom meg én is egyetemisták vagyunk (itt jöttünk össze) és csak azt tudom mondani h nem azon múlik a dolog, hogy egyetem vagy nem hanem azon, hogy milyen valakinek a jelleme.

nem kéne az egyetemeken játszódó amcsi filmeknek mindent elhinni. ez azért mégsem egy bordély. nem téged akarlak megbántani, csak annyira zavar már, hogy sokan azt gondolják rólunk egyetemistákról, hogy nekünk az egyetem másból sem áll, mint, hogy dugunk össze-vissza, akivel csak lehet.

te ismered a párodat, ha tudod, hogy sosem csalna meg akkor ne aggódj, az egyetem miatt se fog ez megváltozni. ;) :) sok boldogságot, nektek, ha lesz eljegyzés! és persze akkor is ha csak majd később ;)

2009. febr. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!