Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a nők szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a nők szinte csak szenvedést okoznak nekem?

Figyelt kérdés

A csajok nekem kevés boldogságot okoznak, aztán rengeteget szenvedek miattuk.

Aki oltani akar az inkább ne is írjon!

2009. febr. 23. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De tényleg nem gondoltál arra, hogy ezért hagynak ott? Jah meg egyébként a lány nem tehet róla, hogy otthagy, ha nem szeret beléd... Mit vársz, hogy járon veled továbbra is? Ő is szeretne szerelmes lenni... Ha olyannal kezdessz el járni aki (még) nem szerelmes beléd, akkor utána miért csodálkozol? Hiszen így elég nagy az esélye... Te azt mondod, hogy akkor alig lennének párok. Én meg azt, hogy akkor miért nem jár mindenki mindenkivel, aki kicsit is tetszik neki? És utána majd kialakul... Akkor ezek szerint nem is olyan fontos, hogy ki a személy akivel járunk...
2009. febr. 24. 00:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Te kiforgatsz minden szót:D.

Volt olyan lány, aki nagyon hamar mély érzelmeket szabadított fel bennem... de utána... áh mind1.

Én is szerelemre vágyom. Arra, h találjak egy csajt, akit tok szeretni és ő is viszont. Csak tod nagyon ritka az olyan csaj, aki normális...:/

2009. febr. 24. 00:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát vettem észre... Sajnos... Viszont én nem ismerlek... Így csak azt tudhatom, amit leírtál... Vagyis, hogy nem szeretnek beléd, ezért elhagynak... Csak erre tudtam alapozni a válaszom.
2009. febr. 24. 00:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Küldtem egy emailt...:)
2009. febr. 24. 00:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Úgy látom az előttem írok kis vitába keveredtek inkább minthogy tanácsod adnának.

Mindenesetre hozzáfűzném a témához, hogy szerintem(főleg fiatal korban) nem szükséges feltétlenül szerelem ahhoz, hogy két ember járjon. A járás alapfeltétele a kölcsönös szimpátia, hogy tetszik az a fiú vagy lány. A közösen eltöltött idő alatt pedig szépen, lassan megismerik egymást és ha elmélyül az a kapcsolat egymásba szeretnek. Az a célja a járásnak, hogy megismerjük a másik nemet és segítsen döntést hozni a későbbiekben abban, hogy ki mellett kötelezzük el magunkat végleg. Ha pedig kialakul a szerelem, örülhetünk mint majom a farkának:):P

Most jön a dolgog tanácsadó része!

Tehát korábban is írták, hogy talán egy picit Neked is el kellen gondolkoznod azon, hogy hogyan viselkedsz egy kapcsolatban. Nem vagy-e esetleg túl önző, féltékeny típus, nem akarod-e teljesen kisajátítani stb. Nem értem, azt írtad, "kevés boldogságot okoznak"(gondolom ezt az együtt töltött időkre értetted), de ha nem szereted őket igazán, hogyan tudnak mégis ekkora sebet ejteni rajtad? Nem lehet, hogy nem konkrétan az adott lány elvesztése miatt bánkodsz, hanem csak a szerelem, mint érzés hiányzik?

Mindenesetre lehet, hogy az egészben a hiba csak az, hogy nem hozzád illő csajokkal kezdtél. Mielőbb bele ugornál egy kapcsolatba próbáld meg jobban kiismerni, és utánna talán kisebb/kevesebb lesz a csalódás.

Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!

-Tündérlány(17)-

2009. febr. 24. 00:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Van, h kifejezetten egy lány, de van mikor nem egy bizonyos lány, hanem úgy általában a barátnő hiányától szenvedek.
2009. febr. 24. 00:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy többet kéne eljárnod mindenfelé hogy megismerj lányokat? Azt írod kevés a normális... hát szerintem meg rengeteg van, csak nem veszed észre. Esetleg nagyok az elvárásaid, akkor persze sokat kell szenvedned még. De hát egyszer mindenki megtalálja azt aki hozzá való.
2009. febr. 24. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!