Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátotok/barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátotok/barátnőtök megkérdezné tőletek, hogy mit szerettek benne, mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés

Az én barátom már többször is megkérdezte, hogy mit szeretek benne, meg mi benne a szerethető. És annyira kínos hogy sose tudok neki válaszolni semmit, mindig azt mondom hogy nem tudom, mert én az egész lényét szeretem, úgy ahogy van, az egész embert. Nem tudok tulajdonságokat mondani, hogy pontosan mit, mert igazából magam sem tudom. Csak azt, hogy szeretem, és kész.

Ha tőletek kérdezett ilyet a párotok, mit mondtatok rá?

2011. márc. 21. 16:59
1 2
 11/17 Dorci.1991 válasza:
Azt mondják, hogy az az igazi szerelem, amikor nem tudod megmondani, hogy mit szeretsz a másikban...
2011. márc. 23. 11:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Mond azt, hogy önmagáért szereted!
2011. márc. 23. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Párom már megkérdezte mi az amit szeretek benne, amit mindenképp kitudok emelni, azon kívül, hogy az egész lényét szeretem, hogy Ő-Ő és nem mást mutat a külvilágnak mint nekem.

De ezen kívül még ott a törődés, hűséges, mellette az lehetek aki vagyok.

2011. márc. 23. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog, amit ha meg tudsz mondani konkrétan, ott gond van. Ha igazán szerelmes vagy nem tudsz kiemelni dolgokat, mert őt szereted magát, amilyen, és azt amilyen te lehetsz mellette.

Anyukám utálja a párom, és sokszor kérdezte már, hogy mit szeretek benne, és nem tudtam válaszolni. Mikor én megkérdeztem tőle ugyanezt, hogy mit szeret a párjában, elkezdte sorolni a dolgokat. Na mondom látod, ez itt a baj....

2011. márc. 23. 13:33
 15/17 Ixdecske ***** válasza:
Én azt válaszolom h "mindent"
2011. márc. 23. 13:44
 16/17 weca ***** válasza:
Szia ! Ha már meg tudod magyarázni hogy kit miért szeretsz akkor már nem is szereted igazán erre a kérdésre nincs magyarázat az jön magától vagy nem jön akkor lehet magyarázni áltaábam amit nem szoktunk bevalani a pénzért
2011. márc. 23. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem sem olyan dolog amit szavakba lehet önteni én annyira szeretem a pasimat hogy bármit de tényleg BÁRMIT megtennék érte de ha megkérdezné miért szeretem biztos nem tudnék rá válaszolni. Önmagáért.

néha szoktuk magunktól kérdezgetni miért szeretlek? de sosem tudunk válaszolni :) és ez így van jól

2011. márc. 23. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!