Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hevertétek ki a szakítást?
2év után tegnap este szakítottam a párommal. Folyamatosan csak veszekedtünk,alig-alig voltak jó pillanatok. Ő este elment bulizni,felhívtam,és azt mondta,hogy ne hívogassam. Éjszaka semmit nem aludtam,folyamatosan fáj a fejem,remegek, a gyomrom görcsöl,hányingerem van,fázok. Teljesen ki vagyok készülve. Tudom,hogy jobb nekem nélküle, de nem megy.. Nehéz átlépni 2évet.. Ti mit csináltatok? Nekiálltam tanulni,semmi hatása,csak rajta jár az eszem, nem tudom,hogy mit csinálhatott abban a buliban, kivel,semmit nem tudok. Szerelmes vagyok belé,nagyon.De a mi időnk lejárt.. Bárcsak túl tudnám magam tenni rajta! Folyamatosan hívom,nem veszi fel! Semmi nem köt le, reggel lefürödtem forró vízbe, nem lettem jobban! Sírok 9órája...Segítsetek kérlek,nagyon félek! Mit tegyek? Mellette nőttem fel..:(
Egy kétségbeesett 19éves lány..:(
Köszönöm! Megpróbálom kövezni a tanácsod! A mai nap tuti nem fog menni,mert nagyon rosszul vagyok,nem aludtam ki magam,de nem tudok aludni!
De ezt a bulit egy olyan 2hét múlva megszervezem,ha úgy alakulnak a dolgok! Pozitív hozzáállású ember vagyok,de ez a gyerek teljesen lelombozott..:(
"A bosszút felejtsd el!!!Rendezz magadnak szakítós partyt"
Szerintem a kettő kijelentés kifejezetten kizárja egymást.
Egyébként nekem a "szakítós parti" tanácsok egyáltalán nem szimpatikusak. Mert akármi rosszat mondok egy emberről, akivel kapcsolatban voltam, azzal magamat is minősítem. Ugyanígy van ez a tettekkel is - gondolok itt a voodoo-babás kis játékokra.
Akárki akármit tett, méltóságában megbántani nem szabad.
De amúgy szeretem,és sehogy nem tudom megutálni!
Pedig meg kell! El kell felejtenem! Nem szabad,hogy érdekeljen! Előttem az élet! 16évesen megismertem,17évesen összejöttünk, mellette felnőttem, nehéz felejteni...
Az egész "tinikorom" neki köszönhetem.
5hónap elég sok idő!
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok, egész délelőtt ti tartottátok bennem az erőt!
Délután átmentem a barátnőmhöz, párom hívott,nem vettem fel..írt egy smst,hogy"látni akarlak" felhívtam,átjött,és eredetileg most minden jó lesz.
Nem tudom, adok 1esélyt magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!