Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi idő után hevertetek ki egy szakítást? Mi segített?
Mennyi idős kapcsolatról volt szó?
Korotok?
köszi!
1 éves kapcsolat, 16 éves lány
kiheverési idő: 2 év
első szerelem,akivel 16 évesen jártam rövid ideig.Őt 4,5évbe telt mire kihevertem,csak mert mindig visszatértünk egymás életébe.
Aztán egy 4hós kapcsolatból dobtak,őt 3nap után hevertem ki,összejött egy állati jó pasi,csak sajnos 2hétig tartott az :D őt félév alatt hevertem ki.A 2 éves kapcsolatomban én szakítottam,1nap alatt kihevertem.Egy srácot akivel kavarogtunk pár hónapig,őt pedig 1 évbe telt kihevernem.24n
Én egy 2 éves kapcsolatot, ami nagyon rossz volt, azonnal fellélegeztem a szakítás után, kb 4 hónap alatt felejtettem el teljesen, akkor összejöttem egy lánnyal, akivel fantasztikus volt a szex, de amúgy egy hülye p!csa volt :)
25/F
4 hónapos kapcsolatomat olyan 1 hét alatt hevertem ki
Segítségemre volt: - Killakikitt - Gádzsik
- Tirpa - Gádzsik 2
16/F
első szerelmet (13-14-15) évesen jártam vele (igen, 3x, mindháromszor kb 2 hétig) a mai napig nem hevertem ki. az egyik 3 hetes 'kapcsolatomat' (átbaszott) kb pár nap alatt, a mostani 9 hónap után ért véget kb 3 hete és még nem vagyok rajta túl teljesen. de majd elmúlik :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!