Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatról?

Figyelt kérdés
Itt nem 20 km-re gondolok, hanem 200-300 km-re vagy akár többre. Meddig bírnátok ki, hűségesek maradnátok-e meg ilyesmikre vagyok kíváncsi. Tapasztalatok is jöhetnek!
2011. márc. 19. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ne mennék bele távkapcsolatba, a max távolság ami szóba jöhetne 40km.

Egyik haveromnak a barátnője 150km-re lakik tőle és csak hétvégente találkoznak.

Tesóm barátja 300km-re lakik, van hogy 1 hónapig nem látják egymást.

Ellenben van olyan haverom aki kb 5 km-re lakik a barátnőjétől és kb minden nap találkoznak.

2011. márc. 20. 00:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Hátam közepére sem. Most fejeztem be. Nem azért, hogy megcsal-e, vagy sem. Könyörületből, legalábbis én így gondolom. Azt szeretném, ha ott, ahol van, tudjon teljes életet élni. Én csak visszatartom ettől, miközben nem kap semmit belőlem, hiszen 1300 km a távolság. Megadtam neki a szabadságot és az esélyt, hogy először is kiheverjen engem, majd keressen boldogságot. Nagyon szeret. Bármit megtenne értem. Én is nagyon szeretem, de pont ezért léptem le. Nem akartam soha kihasználni, visszaélni azzal, hogy mindenre rá tudnám venni. Ő akkor boldog, ha adhat nekem.

Viszont, ki fog heverni, és szép élete lesz ott, ahol van... Nekem nem. Ezután inkább a magány.

Szerintem, ha valaki önzetlenül szeret, akkor azt akarja, hogy a másik teljes értékű, boldog életet tudjon élni, akár nélküle is. Én ezt választottam, nem akarom, hogy miattam szenvedjen. Illetve, most összetörtem, de ez csak átmeneti. Mindig átmeneti...

Ezért nem látom értelmét egy ilyen igazi távkapcsolatnak. Csak fájdítják egymás szívét, és ez hosszú távon, senkinek sem jó. Előbb-utóbb valakinek meg kell tennie, hogy felszabadítja a másikat.

2011. márc. 20. 06:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Az utazás tényleg drága :( 1300 km? Az nagyon sok azt már én se bírnám. Köszi a válaszokat!
2011. márc. 20. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem!!!!

Távkapcsolat nem működhet, ha nem tudtok talizni, legalább hétvégén.:S

2011. márc. 20. 17:29
 15/15 anonim válasza:
Szia!Szerintem ne menj bele.Tudom , hogy nagyon nehéz de én pont most szakítottam egy lánnyal. (Én is távkapcsolatba voltam csak én kb 60-80 km távolba).Több mint 1 évig voltunk együtt.Az lett a vége , hogy a lány nem akart velem járni.Csak az volt a gond nem merte elmondani nekem.Kb 1-2 héttel később tudtam ezt meg.És mivel ő nem mert velem szakítani ezért én szakítottam vele.Nekem nagyon fájt de nem akartam kényszeríteni.Abból sosincs semmi jó.Szerintem is jobb ha valakit közel keresel max 1-2 km-es körzetbe.Remélem segítettem.Egyébként azt mondják puding próbája az evés.Ha akarsz menny bele.Ki tudja lehet neked bejön.Sok sikert hozzá.Én elmondtam mit tapasztaltam. :)
2013. szept. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!