Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatról?
én 5 hónapja élek távkapcsolatban,nehéz nem mondom h nem az,de bízom a páromban, ő is bennem,minden hétvégén találkozunk,pedig v 300km választ el minket.Nagyon szeretem ,és néha falat vakarom annyira hiányzik,de mindennél többet ér mikor újra látom, persze csak akkor működik h ha mindkét fél ugyanúgy akarja, ugyan annyit tesz érte h működjön,és nem sajnál rá sem időt sem energiát.
19/L
Nekem is volt távkapcsolatom, amikor a volt barátom külföldön dolgozott,és 3 hónap után, mikor hazajött, már szinte furcsa volt.....az ember hozzászokik az egyedülléthez, és ami eleinte szenvedés volt (a hiányérzet) nos amikor ez állandósul és megszokod, a szenvedés eltűnik és jobban leszel, (ez pszihológia)de ezzel párhuzamosan az érzelmek a feledés homályába kezdenek veszni....
3 hónap után mikor visszajött a barátom, furcsa volt és a szerelem lángja is alább hagyott részemről.....ő ezt rögtön megérezte és emiatt is döntött úgy, nem megy vissza.....végül is lehet, hogy neki jobb lett volna, mert emiatt később még nehezebb anyagi helyzetbe került, nem volt se pénze, se munkája, banki hitelt kellett fölvenni hogy enni tudjon, a többit már nem sorolom, de már a kilakoltatásnál tart....emiatt is lett vége
A lényeg: a véleményem az, hogy fél évig bírják a távkapcsolatok, utána már ez a hiányérzet annyira állandósul és a világ ami körülöttünk van, olyan ütemben változik, hogy a régi feledésbe merül....az érzések elmúlnak, kihűlnek, és újramelegíteni őket már nem jó, ahogy a mondás tartja fölmelegítve csak a káposzta jó.....
Ja és még valami: a távkapcsolatot mindkét félnek akarni kell!!! Ezt sose feledd!!!
Ha a párod vagy te később úgy döntesz, hogy kiszállsz, mert vegyük a legegyszerübb példát: a szerelem lángja elhamvadt és az érdeklődés más irányba húz, a másik már hiába akarna....VÉGE. És ez nagy csalódás lesz annak a részéről, aki hiába várt akár éveken át és a végén jön rá, fölösleges volt, jobban járt volna ha új kapcsolatba kezd..........én emiatt nem várnák csak max. fél évet és utána leülnék, és szépen végig gondolnám, minden dolgot összevetve, érdemes-e még tovább várni....
Szia!
Mi másfél hónapja élünk távkapcsban, szerintem hülyeség azt mondani, hogy fél évet bír ki a dolog és automatikusan KO, vége lesz a kapcsolatnak.
Úgy alakult az életem, még van belőle 11 hónap.
A távolság csak 120 kilométer, de az nehéz a dologban, hogy egy országhatár választ el, és elég drága az utazás.
2 hetente rosszabb esetben 3 hetente tudunk talizni, de van, hogy csak félnapra, éjszakára.
Ami borzasztóan kevés, de én szeretem ő is, és maximálisan megbízunk egymásban. Kifogjuk bírni! :)
Mert úgy állunk hozzá, hogy minden csak rajtunk múlik. :)
De persze van olyan, amikor péntek estétől vasárnap estig együtt vagyunk, előző voltam. :)
Állj pozitívan a dolgokhoz, és beszélgessetek sokat, a nyílt őszinte kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban, hogy mindent megtudjatok beszélni értelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!