Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az én hibám? 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az én hibám? 16 éves vagyok, és még nem volt párkapcsolatom.

Figyelt kérdés
Normális vagyok, nem cigizem, nem iszom. Számomra fontos a tanulás, és van jövőképem. Nincs műkörmöm, nincs rajtam egy kiló festék, nem rakom ki mindenem. Az ismerőseim szerint szép vagyok kívül-belül.De valahogy eddig nem jött össze a dolog...A fiúk állítólag a normális lányokra buknak,meg akik nehezen elérhetők,de ezt még nem vettem észre...
2011. márc. 19. 18:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

16?!

Éés neem..?!

Úúúúristen!

Aggszűz leszel.

De valószínűbb, hogy tehes.

Csak idő kérdése, a gólya már úton van.-Én nem arról vagyok híres,hogy ilyet tegyek,már bocs...Már ha ilyen témában írtam volna,hogy jajj ciki hogy szűz vagyok még? de nem ezt írtam...nem csak testi,hanem lelki szerelem is van...

2011. márc. 19. 20:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Még az utsó kommentemhez odaírnám,hogy tudtommal a lelki szerelemtől nem lehet valaki terhes:P +ha meg már van egy biztos komoly és stabil kapcsolatom,akk meg minden biztonságosabb...
2011. márc. 19. 20:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Persze, érettebb vagy a korodnál... mint az összes többi. Nem vetted észre, hogy manapság mindenki érettebb a koránál? Na meg annyira érett vagy, hogy kritikát nem fogadsz el, iróniát nem ismersz fel, minden úgy legyen, ahogy te azt elképzeled. Kislány vagy te még, akár hiszed, akár nem. Az meg, hogy te életed... akkor is ezt mondd, ha éppen segítségre szorulsz. Te életed, majd te megoldod egyedül.

Majd akkor tán érettebb leszel egy picit, ha nem csak a legnagyobb közhelyekben beszélsz, és akkor majd elkezdhetsz ilyen felnőttes dolgokat. Addig inkább csak tanulj egy kis életvitelt.

2011. márc. 19. 20:45
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem:Bocsi,de te ismersz engem? Hát nem..akk mik alapján írsz rólam véleményt? Meg azt hiszem,kicsit szebb szavakkal írok mint te...pff sok ilyen emberrel találkozok,aki elítél,meg ezek..Szerintem azért az írások alapján is kideríthető,hogy értelmes e valaki..aki meg ezt nem látja,azt csak sajnálni tudom..
2011. márc. 19. 20:51
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem kéne ennyire túldramatizálni a helyzetet...

Előttem szólónak üzenem, lehet h van benne igazság amit írt, de ez már nem is igazán a témához, feltett kérdéshez kapcsolódik. Abban meg nem értem mi a baj, ha a kérdező reagált a kritikára. Persze nem kaphat mindig jó véleményt sem, amit akkor is el kell fogadni, de ebben az oldalban elvégre az a lényeg h segítsünk egymásnak, szóval szerintem a kérdező se kritikát vár, hanem tanácsokat, amit tud is hasznosítani.

2011. márc. 19. 20:59
 16/23 anonim ***** válasza:

Kislány. Te nagyon hülye vagy.

Csak úgy szólok, megint közhelyek, avagy önálló gondolatok hiánya. Ergo éretlenség.

Nem ismerlek, tény, de "az írásod alapján kiderítettem, hogy értelmes vagy-e". Arra jutottam, hogy nem. Vagy ezt csak neked lehet? Ellened már nem érvényes? Ha olyan választ kapsz, ami nem tetszik, akkor rögtön felháborodsz? Ahelyett, hogy elgondolkoznál rajta...

20:59: A negatív kritikából is lehet tanulni. Sőt... Aki erre nem képes, az nem alkalmas párkapcsolatra sem. Egy alap értelmi szint azért kéne a szaporodáshoz...

2011. márc. 19. 21:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Kedves előttem szóló, én tisztában vagyok a negatív kritika fogalmával és annak építő jellegeivel. Még ha nem is nekem írtad oktatásképp, csak gondoltam szólok előre, mert már ne is haragudj, még ha nem is akartál megbántani senkit, de olyan stílusban írod, h véleményem szerint ez sikerült. Lehülyézni meg nem kéne senkit, mert értelmes, tisztelettudó ember nem ír ilyet a másikra.
2011. márc. 19. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Mármint a válaszokat,amiket főképp a kérdezőnek írsz, kissé bántóan, azt szebben is lehetne. Mert am tényleg van igazság az írásaidban, csak a stílusa nem biztos h meghatja. És h így megfogadja.
2011. márc. 19. 21:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint bájolgással nem sokra megy az ember. A delikvens továbbra is azt hiszi, hogy ő a világ ura, és egy mosolygással meg egy legyintéssel elintézi a kis akadékoskodót. Viszont ha keményen az arcába kapja a mit, akkor azt sérti az önérzetét, ezen fog rágódni és tán eljut a tudatáig a mondandóm tartalma. Mert a tartalom az igazi lényeg.
2011. márc. 19. 21:33
 20/23 anonim ***** válasza:
,,Mert a tartalom az igazi lényeg." ez így is van. Viszont nem mindig, minden körülmények között javasolt a ,,keményen az arcába kapja" módszer. Azt azért ne feledjük h amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
2011. márc. 19. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!