Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az én hibám? 16 éves vagyok, és még nem volt párkapcsolatom.
16?!
Éés neem..?!
Úúúúristen!
Aggszűz leszel.
De valószínűbb, hogy tehes.
Csak idő kérdése, a gólya már úton van.-Én nem arról vagyok híres,hogy ilyet tegyek,már bocs...Már ha ilyen témában írtam volna,hogy jajj ciki hogy szűz vagyok még? de nem ezt írtam...nem csak testi,hanem lelki szerelem is van...
Persze, érettebb vagy a korodnál... mint az összes többi. Nem vetted észre, hogy manapság mindenki érettebb a koránál? Na meg annyira érett vagy, hogy kritikát nem fogadsz el, iróniát nem ismersz fel, minden úgy legyen, ahogy te azt elképzeled. Kislány vagy te még, akár hiszed, akár nem. Az meg, hogy te életed... akkor is ezt mondd, ha éppen segítségre szorulsz. Te életed, majd te megoldod egyedül.
Majd akkor tán érettebb leszel egy picit, ha nem csak a legnagyobb közhelyekben beszélsz, és akkor majd elkezdhetsz ilyen felnőttes dolgokat. Addig inkább csak tanulj egy kis életvitelt.
Nem kéne ennyire túldramatizálni a helyzetet...
Előttem szólónak üzenem, lehet h van benne igazság amit írt, de ez már nem is igazán a témához, feltett kérdéshez kapcsolódik. Abban meg nem értem mi a baj, ha a kérdező reagált a kritikára. Persze nem kaphat mindig jó véleményt sem, amit akkor is el kell fogadni, de ebben az oldalban elvégre az a lényeg h segítsünk egymásnak, szóval szerintem a kérdező se kritikát vár, hanem tanácsokat, amit tud is hasznosítani.
Kislány. Te nagyon hülye vagy.
Csak úgy szólok, megint közhelyek, avagy önálló gondolatok hiánya. Ergo éretlenség.
Nem ismerlek, tény, de "az írásod alapján kiderítettem, hogy értelmes vagy-e". Arra jutottam, hogy nem. Vagy ezt csak neked lehet? Ellened már nem érvényes? Ha olyan választ kapsz, ami nem tetszik, akkor rögtön felháborodsz? Ahelyett, hogy elgondolkoznál rajta...
20:59: A negatív kritikából is lehet tanulni. Sőt... Aki erre nem képes, az nem alkalmas párkapcsolatra sem. Egy alap értelmi szint azért kéne a szaporodáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!