Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban nem lehet teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem lehet teherbe esni, ha nő nem élvezz el?

Figyelt kérdés
A párom és én 1 hónapja vagyunk együtt és most került sor a szeretkezésre is... Nagyon kívántuk már egymást és tudom, hogy felelőtlenség volt, de nem védekeztünk... Úgy gondoltam, majd előtte kihúzza, bár tisztába vagyok hogy az előváladéktól is lehet baba... A gond ott van, hogy éppen csak berakta és elélvezett belém... Valahol megértettem azt mondta rég volt nővel. Utána a nap folyamán megkívántuk egymást, de akkor is épp hogy elkezdtem mozogni és elment és újra belém élvezett nem értem miért nem vette ki... Tudom olyankor nehéz, és az igaz nekem lehetett volna több eszem nő létemre. Beszéltünk erről és ő azt mondta, ha véletlenül bab lenne belőle, akkor ő szeretné megtartani. Ezek után úgy érzem szándékosan élvezett belém... De a párom azt is mondta, hogy ő úgy tudja, hogy ha nő közbe nem élvezz el, akkor nem eshet teherbe, én úgy tudom ez nem így van, vagy tévednék? Remélem tudtok írni választ...köszi! A "felelőtlenség volt" és ehhez hasonló válaszokat mellőzzétek, tisztába vagyok vele, hogy hibát követünk el!
2009. febr. 22. 22:57
1 2
 1/19 Thurston ***** válasza:
85%
De, teherbe lehet esni. Ja és: ez felelőtlenség volt!
2009. febr. 22. 22:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A teherbe esésnek semmi köze a női orgazmushoz. A férfi orgazmushoz sokkal inkább. Nagyobb eséllyel esik teherbe a nő, ha elélvez a pasi, minthogy csak előváladék kerül a hüvelyébe.
2009. febr. 22. 23:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehetett volna legalabb annyi eszetek, hogy masodjara vedekeztek! Szerintem pedig meg sose lehetett novel az illeto, ha rogton elelvezett meg masodjara is! Es gondolod, hogy 1 honap eggyuttjaras utan gyereket vallalna? Nehez elhinni! Persze sok ferfi konnyen mondja ezt, aztan megfutamodnak!
2009. febr. 22. 23:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen terhes lehetsz akkor is, ha nem élveztél el. 72 órás tabi? Mennyire veszélyes napon voltatok együtt? Legalább termékeny napodon? Hát… csoda, ha nem leszel terhes, én mindenesetre szurkolok, hogy szerencséd legyen! Legközelebb legalább te figyelj oda jobban! Megkérdezhetem hány éves vagy?
2009. febr. 22. 23:13
 5/19 anonim ***** válasza:
97%

A női orgazmusnak SEMI köze nincs a teherbe eséshez, nagyon rosszul tudjátok.

Remélem tudod, hogy kb 80% az esélye annak hogy terhes vagy ( ha a menstruációs cikus középidejében vagy...ha nem akkor vmivel kevesebb), a helyedben amint tudok rohannék 72órás tabit venni(ha nem akartok gyereket), ha az első aktus 72 órán belül volt. Nem is tudom, hogy lehetnek emberek ennyire felelőtlenek. Maga a kérdés nagy tudatlanségra vall a sexualitás terén, bocs.

22/f

2009. febr. 22. 23:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A párod ostoba, vagy csak annak tetteti magát.

A férfiak ki tudják venni, ha ki akarják. Nyilván lesz@rja, hogy teherbe is eshetsz, utána vállaltok egy gyerket és te hordozod a testedben, gondoskodsz róla, szülöd meg, teremtesz otthont, neveled föl. Lehet, hogy ő addig meg már messze jár.

Mellesleg arra éppenséggel nem gondoltál, hogy a nemi erőszakot elszenvedett nők (viszonylag magas) százaléka, hogy esik teherbe a megerőszakolójától? Biztos elélvez, mi?

Egyszóval hülyeség. Magadnak okoztad a bajt.

2009. febr. 22. 23:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

most ez valami vicc?

igen terhes leszel

a párod meg ne a babát tartsa meg, hanem a maradék eszét

istenem milyen emberek vannak

2009. febr. 22. 23:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatalok és tapasztalatlanok lehettek még. Szerintem rohanj 72 órás tabiért amíg nem késő.
2009. febr. 22. 23:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, remélem nem komoly kérdés.

Simán lehetsz terhes, ennek semmi köze, hogy neked van-e orgazmusod! Ha benne vagy az időben, amint lehet irány 72 órás tablettáért!

1 hónap után nem lenne szerencsés egy baba, szinte biztos, hogy előbb utóbb otthagyna a párod. Hisz ennyi idő alatt nem is ismerhetett meg rendesen, és valószínűleg meg is ijedne a hirtelen ölébe szakadt felelősségtől!

Drukkolok, hogy ne legyen "baj"!

2009. febr. 23. 01:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Hát egy hónap után már az is felelőtlenség volt hogy lefeküdtél vele, persze nem tudom hány éves vagy de 2x óvszer nélkül? Hát nem tudom szerintem eléggé valószínű hogy terhes leszel, és ne gondold azt egy percig sem hogy egy ilyen pasiban megbízhatsz szerintem, amilyen tudatlan (ezek alapján)azt sem tudja mire vállalkozik, egy gyerek nem 2 forintjába fog kerülni, és gondolom nem az orvosira jár.XD
2009. febr. 23. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!