Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változott meg a lány véleménye? 17f
Van egy 16 éves lány akit 1 éve ismerek és szerlmes vagyok belé
1 hete felvett msnre egy idegen lány és úgy volt h talizunk de nem taliztunk.
Kiderült h aki felvett lány msnre nem is létezik csak a lány volt pasija vert át engem mert nem akrja h összejöjjek a lánnyal és persze elmondta a szerelmemnek h más lánnyal taliztam volna. A lány meg is utált de elmondtam neki h csak őt szeretem.
El is hitte. Ma beszélt a volt pasijával és megint megutált engem -.-"
Megint azt mondta h nincs kedve senkihez meg utálja az összes pasit :S
És fáj mert csak őt szeretem és ismerem 1 éve és 1x sem vertem át de azt a gyereket meg csak 3 hónapja ismeri és mégis jobban bízik benne -.-"
Istenem pff
Mit csináljak ? Hogy hitessem el vele h szeretem ? VAgy nem bízik bennem és ink hagyjam ?
De az zavar h annak a kis buz! gyereknek sikerült a célja azaz vesszek össze a lánnyal :@@@ Húúúú azt is megölöm 1x !!
Mit csináljak ? :/
20:37 vagyok
ha nem válik be, akkor menj és verd agyon a csávót:D xD
Mert egy hülye vagyok :$
Egyedül vagyok 17 éve senkim nem volt még és szerettem volna kicsit jól érezni magam :(
De nem össezjönni vele csak beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!