Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú és lány közötti barátságról kinek mi a véleménye?
Az első sorban elírtam a csaj 23 én 21.
Ezen gondolkoztam én is helyesebben remélem hogy ha igazán jó barátok vagyunk akkor elmondhatom neki az érzéseimet.
Egy próbát megér...lehet, hogy a lány nem is annyira boldog abban a kapcsolatban, de te boldoggá tudnád tenni!
Azt viszont mondd el neki, hogy a barátságotokat nem akarod kockáztatni, de nem akarsz azon agyalni mi lett volna ha elmondod....!:)
Szia! szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy, hogy érzel iránta. Így legalább nem tépődsz annyit a dolgokon. És, hogy a csajszi mit kezd a vallomással (már ha lesz) az már az ő dolga.:D
Sok sikert!:D Remélem minden rendben lesz.:D
Nem olyan egyszerű ez, mert ha szerelmet vallasz előfordulat, hogy nem fog tudni barátként kezelni, és elveszed a barátságát.
Nem érzel tőle semmi jelet?
Ha szerelmes a párjába, akkoe esélyed sincs. :(
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítségeket.
Az utolsó válaszolónak a kérdésére a válaszom hogy :
a jelek amiket tőle érzek azok erős barátság érzem hogy szeret ő is de nem tudom hogy neki is vannak e olyan érzései mint nekem.
Lehet hogy még várnom kellene :S
Alapból lehetséges. Kapcsolat után semmiképp. Ha érzel valamit és elmondod neki, akkor talán sikerül valami vele, de ha annak vége, akkor már bukott az ügy. Én egyszer egy lány barátommal ezt megcsináltam, ő elutasított... pár hétig elég nehéz volt újra beszélgetni vele. Nem csak nekem, neki is.
De azóta kinőttünk. És áldom, hogy nem lett belőle semmi. Van, hogy jobb, ha a barát csak barát marad. Ilyenkor ésszel kell lépni és nem szívvel. Gondolkozz el rajta, mit adsz fel, mert hatalmas árat fizethetsz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!