Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki, hogy a 7. év a kritikus egy kapcsolatban?
Szerintem hülyeség ezt évszámhoz kötni és én még nem hallottam róla,hogy ez így lenne!
Az ilyenkorú pasik többségének viszont az a velejárója,amiket leírtál,bizony húzzák a szájukat,de pozitív a történetedben,hogy ti legalább együttéltek,mert ez is ritkaság ebben a korban!
Nem tartom magam családellenesnek,házasságszétrombolónak,de szerintem minden embernek meg kéne tapasztalnia,hogy milyen egyedül élni,gondoskodnia magáról és aztán jobban megbecsülné a dolgokat!
22 évesen még igazán nem vagy elkésve!
Én 24 vagyok,2 éve élek egyedül!
Szeretem is meg nem is!
Szerintem Te már belefáradtál ebbe egy kicst,vagy nagyon,csak nem tudod,nem ismered,hogy hogyan lehet másként élni,de szerintem ne tarts tőle!
Nem írtad,hogy ezen kívül egetrengető nagy problémáitok lennének,szóval lehet azért meg kéne beszélned ezt vele is mégegyszer,de én változtatnék!
M
Köszi a pozitív válaszokat:) A 7. évet hallottam..mivel itt még nem tartunk, nem tudom, hogy utána változik-e valami..bár én sem hiszem....
Az összeköltözéskor váltunk igazán "felnőtté". Párom, mikor a segítséget szóba hozom, vagy finom megjegyzek valamit, mindig időt kér, mert neki új a helyzet..mert eddig-mint írtam- ő volt mama pici fia. Csak azt nem veszi észre, hogy én megy anyuci pici kislánya voltam/vagyok, nekem is új néhány dolog, csak én nem tudok kitől időt kérni a változásra, mert akkor összeomlana a "rendszer"..De nagyon szeretem őt, így biztos, hogy jóban-rosszban együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!