Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szerelmemmel romantikázunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmemmel romantikázunk és olyankor érezzük azt a bizsergést, egy kis idő után mindig elkezdek tüsszögni. Miért van ez velem? Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
tudom ez vicces meg hülyének is néztek, de mért van az, hogy mikor smárolok a szerelmemmel meg romantikázunk 1000-el és olyankor érezzük azt a bizsergést ott bellül magunkba és én attól egy kis idő után mindig elkezdek tüsszögni!! :) és mért van ez?? esetleg másnak is van ilyen problémája?? (bár nem hiszem)
2009. febr. 20. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Most volt valahol, hogy rákérdeztek erre embereknél, hogy akármilyen erotikus gondolatra, érzésre, szokott-e jelentkezni tüsszögés, és voltak egy páran. És ezekkel el kezdtek foglalkozni. Néz rá interneten, biztos van erről valami iromány. mindenestre az agy csinál valamit, amiért így reagálsz az ilyen dolgokra.
2009. febr. 20. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok a dologgal, csak tüsszögés helyett gyomor morgás jön rám. Hiába nem vagyok éhes. Mondjuk nem csak akkor, mikor romantikázunk, hanem nagyon sokszor, pedig rendesen eszek. Mondjuk engem nem zavar, aki ismer, már tudja :) Van, hogy szex közben is morog :D Akkor nevetünk rajta, de nem zavar egyikünket se :)
2009. febr. 20. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a hasmorgás van, és elég fura mondjuk ez szex közben... :DDDD de már hozzászoktunk és elvicceljük :D
2009. febr. 20. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hát igen végülis nem baj csak olyan hülyének érzem magam:D:D:D legalább tudja hogy élvezem-e!! :D
2009. febr. 20. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nem vagy egyedül.. (:

De nemrég volt erről szó, valamelyik újságban, vagy tvben.. nemtudom (:

2009. febr. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!