Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha úgy éreznétek, hogy megtaláltátok az igazit, egy házas ember személyében?
24 éves lány vagyok!
Sose voltam még szerelmes.
Éreztem már mély vonzalmat,kötődést,boldogságot,amikor együtt voltam valakivel,de azt még sose,hogy Ő lenne az igazi!
Tudom szemét dolog belemászni egy házasságba,de kettőnkön múlt a dolog.
Ne vagyok egy buta liba,akit azzal kell álltatni,hogy elválok,csak még el kell rendeznem a dolgaim,nem is teszi!
Nem ígért,nem áltatott.
De érzem,tudom,hogy boldogtalan és én többet tudnék adni Neki.Tudnám támogatni,bíztatni,segíteni az előrejutásban,hogy olyan életetet élhessen,ami igazán Neki való!Amiben boldog lehetne!
A másik oldalon viszont ott van a családja,a gyerekek,akiket a távolság miatt ritkábban láthatna és ez megviselné.
örök bűntudata lenne,ha otthagyná a feleségét,aki nem csinált "karriert","dolgozik" inkább,hogy nevelhesse a gyerekeket!
Mindenki sérülne csak tudom jól,ezt zúgja az agyam is folyton!
De,amikor együtt vagyunk az maga csoda,és tudja,meg én is tudom,hogy EZ AZ IGAZI!
Ti mit tennétek?
Csak azt ne írjátok kérlek,hogy hülye k...a,dunsztod sincs róla mit csinálsz,mert hónapok óta ezen agyalok!
Régóta együtt vagyok a párommal,de az egyik barátja régóta tetszik,közös nebezőn vagyunk,flörtölt is velem,kölcsönös.Viszont házas és van gyereke.Párommal nem vagyunk jóban,de ha a gondolat femerül bennem,hogy elhagynám az újért,lelkiismeret furdalásom lenne.Lehet boldogabb lennék,sőt biztos,de nem tudám megtenni,mert valószínű a kötődés örökké őhozzá fog húzni.
30 felettiek amúgy mindkettő.
Én is ilyen helyzetben vagyok. Össze hozott engem a sors egy 13 éve házasságban élő férfival. Hihetetlenül vibrál közöttünk a levegő, ahányszor csak találkozunk...
Még azt nem tudom hogyan tovább:S
Én is ebben a helyzetben vagyok. Harcolj érte.
Hány éves az Ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!