Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik tanár/diák szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuko kérdése:

Létezik tanár/diák szerelem?

Figyelt kérdés

Bele vagyok esve a tanáromba 17 éves vagyok sose fordul elő velem ilyen! De ö is mintha valamit akarna! Mindig elöttem áll meg ha dogát írunk ugyan azt írtam mint a padtársam veszőről veszőre és én 5 kaptam ö meg csak 3-ast!

Nem tudom mi a teendő Mit csináljak?

2011. márc. 12. 00:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
A film címe: The Graduate
2011. márc. 12. 00:35
 12/37 anonim ***** válasza:
És mi történik, amikor bent maradsz? :D
2011. márc. 12. 00:36
 13/37 A kérdező kommentje:
Semmi mert mások is bent maradnak pedig mondja a tanárnő mennyetek kifelé Márkkal (azaz én) velem szeretne 4 szemközt beszélni és direkt bent maradnak! Kérlek segítsetek mit csináljak?
2011. márc. 12. 00:39
 14/37 anonim ***** válasza:

igen, valóban nagyon hanyag voltam. The graduate.

[link]

de áá ez is ilyesmiről szól (részben) nagyon nagy film (mondom én ezt érzelmek és miegymás nélkül :P )

2011. márc. 12. 00:40
 15/37 A kérdező kommentje:
Már töltöm:D Na de egyéb tanács/ötlet?
2011. márc. 12. 00:41
 16/37 anonim ***** válasza:

17 vagy.

néhány éven belül úgyis elkezdesz úgy csajozni, hogy semmi "következmény" nem érdekel, hanem csak aki bejön, ahhoz közeledsz.

miért ne kezdenéd el most? fogd meg a kezét, hívd el valahova, beszélj vele, mosolyogj rá és az alap dolgok.

ami néha elég nehéz :) de egyszer úgyis elkezded ;)

2011. márc. 12. 00:46
 17/37 A kérdező kommentje:
ahogy leírtam eddig már elkezdtem volt barátnőm nem is egy volt nemi életem! Bla bla bla de tanárral még nem volt dolgom! És nem tudom érdemes-e és ha igen, hogy s mint?
2011. márc. 12. 00:47
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha megdugod, és kiderül, kirúgják a csajt...
2011. márc. 12. 00:50
 19/37 anonim ***** válasza:

ez most hasznos válasz, utolsó!

miért derülne ki? majdnem felnőtt emberekről van szó, úgy egyébként senkinek semmi köze hozzá mit csinálnak, és 1 év múlva már nem is lesz tanár-diák kapcsolatuk.

2011. márc. 12. 00:53
 20/37 A kérdező kommentje:
de hogy derülne ki?
2011. márc. 12. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!