Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik tanár/diák szerelem?
Bele vagyok esve a tanáromba 17 éves vagyok sose fordul elő velem ilyen! De ö is mintha valamit akarna! Mindig elöttem áll meg ha dogát írunk ugyan azt írtam mint a padtársam veszőről veszőre és én 5 kaptam ö meg csak 3-ast!
Nem tudom mi a teendő Mit csináljak?
igen, valóban nagyon hanyag voltam. The graduate.
de áá ez is ilyesmiről szól (részben) nagyon nagy film (mondom én ezt érzelmek és miegymás nélkül :P )
17 vagy.
néhány éven belül úgyis elkezdesz úgy csajozni, hogy semmi "következmény" nem érdekel, hanem csak aki bejön, ahhoz közeledsz.
miért ne kezdenéd el most? fogd meg a kezét, hívd el valahova, beszélj vele, mosolyogj rá és az alap dolgok.
ami néha elég nehéz :) de egyszer úgyis elkezded ;)
ez most hasznos válasz, utolsó!
miért derülne ki? majdnem felnőtt emberekről van szó, úgy egyébként senkinek semmi köze hozzá mit csinálnak, és 1 év múlva már nem is lesz tanár-diák kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!