Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes pasiknak nem a szép nők kellenek? Ez miért lehet?
2. vagyok. Én értem a problémádat, sokáig küzdöttem ezzel én is. Le leszek pontozva beképzeltségért, nem érdekel, de én is szép vagyok (most nem mondhatom azt, hogy ronda, ha egyszer nem úgy van, továbbá, valamilyen szinten teszek is érte) és ha megtetszett egy - oké - "általam helyesnek ítélt" srác, az általában nem mert bevállalni, (még ha vonzalom jelét mutatta is), hanem lelépett egy - akkor így mondom - sokkal egyszerűbb lánnyal (akit aztán, olyan is volt, velem akart volna megcsalni...) Ezek objektív tények, több esetben senki nem értette a választást, az érintett srác barátai sem.
Aztán találtam egy olyan srácot, aki (egyéb pozitívumok mellett) nagyon helyes, viszont ezt valamiért nem tudja ill. nem hiszi el magáról, így nincs elszállva, nem lett hatással a személyiségére. Így nem lábtörlőt keresett magának, nem úgy gondolkodik, hogy ő bármit megtehet a nőkkel, csak mert jól néz ki. Lassan 1,5 éve jól megvagyunk ;)
ez butaság, nem azért vannak velük, mert sajnálják őket, vagy mert nincs mellettük önértékelési zavaruk, frusztrációjuk, hanem mert ő kell nekik, őt látják szépnek, attól még, hogy valaki nem cicababa, nincs rajta kiló smink, vagy nem nagy a melle, és nem jár dögös cuccokba, még lehet igényes, lehet gyönyörű, vagy legalábbis helyes, jó kisugárzású
az egy dolog h mások, vagy saját magunk milyennek tartjuk magunkat, ízlés kérdése, minden relatív.
A szemüvegtől vagy fogszabályzótól sem lett még senki rút kiskacsa, sőt valakinek nagyon szexin áll.
Gyakran mondják azt, hogy az ellentétek vonzzák egymást. A jó pasi meg nem hinném hogy a zselés hajban, az egóban, a sok pénzben (autó, nyaraló) meg a sztárságban merülne ki. Nem mindenkinek az önbizalommal teli arcok jönnek be, van akinek a titokzatosság, visszahúzódás az izgató. Ha meg bunkó nagyképű valaki, az meg csak rondítja, értékteleníti az embert. Az meg szerintem nem vonzó, ha valakin 20 kiló festék van, vagy át van szabva, vannak pasik, pl az én párom és pár ismerősöm, kaik kifejezetten rosszúl vannak a nagy mellektől
Kovizolinak:
Az miért rémíti meg a pasikat, h egy lány intelligens és kedves? Ezt nem értem. Pont az a jó, ha el lehet beszélgetni vele értelmesen. Vagy nem? Ettől miért kéne megijedni? Az h szép az meg még jó is, mert tudsz bent gyönyörködni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!