Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes pasiknak nem a szép nők kellenek? Ez miért lehet?
Utolsó válaszolónak:
Ez szerintem nem igaz! Én is szép vagyok (most nem beképzeltségből mondom) De láttam már magamat a tükörben. És aabszolút nem dicsérnek a pasik. Sőt, szerintem inkább nem is akarnak dícsérni mert biztos úgy gondolnák h akkor elszálnék magamtól. De én nem tehetek róla h szép vagyok és nem is vagyok beképzelt meg ilyenek :$
Azért írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek, én sem akarok általánosítani. Az a mennyország, amikor egy pasi megtalálja egy lányban a külső és belső szépséget. Amit írtam azért írtam, mert ez a két dolog nem sűrűn jár együtt, ugyanúgy nálunk srácoknál sem.
Nem gondolom egyátalán, hogy beképzelt lennél, a kérdésedből a reakcióidból, a mondatszerkesztésedből mind mind le lehet szűrni, hogy kedves intelligens lány vagy.
És tapasztalatból mondom, hogy ez is egy olyan dolog, ami megrémíti a pasikat, és emiatt sem mernek kezdeményezni.
Gondolom te lennél a szép lány a többi meg csúnya...
Az esetleg nem merült még fel benned, hogy azok a csajok akiket te csúnyának/ kevésbé tetszetősnek tartasz az a helyes pasinak egy istennő pláne hozzád képest?
De utálom amikor mások leszólják a barátnőmet, hogy ronda..ki szerint? Nyilván akivel az ember jár az neki tetszik..nekem is egyszer egy csaj pofátlanul azt kezdte ecsetelni, hogy ha ő fiú lenne nem foglalkozna a barátnőmmel..hát elküldtem a jó édes anyjába..
"Minden lányt ugyanúgy kéne kezelni. Attól h helyes, attól még lehet ő is jófej meg stb...
Nem minden helyes csaj hisztis és a rondábbak is lehetnek azok."
Érdekes, amit mondasz, mivel a saját hozzászólásaidnak mondasz ellent. Mindenkit egyformán kell kezelni, de te elítéled a szerinted csúnyának mondott csajokat. Amúgy ha már a fent állításnál vagyunk, akkor a fiúkat is egyformán kéne kezelni. Attól még ha valakin nincs több kiló mesterséges izom, szemüveges, nincs kocsija még lehet jó fej. A helyes pasinak kikiáltott srácok pedig lehetnek nagy s*ggfejek.
"A külső semmit nem számít. akkor miért nem választanak tetszetőset?"
Ezt a kérdést nem értem. Ha nem számít a külső, minek válasszon tetszetőset? Ha egy csajon nincs egy kiló vakolat, műköröm és nem öltözik úgy, mint egy k urva, akkor ugye már csúnya. Sok srác beleunt már a felszínes ostoba r*bancokba, akiknek csak a külső számít, bármit is hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!