Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a külföldi fiúknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a külföldi fiúknál van esélyem?

Figyelt kérdés

Nyáron voltam Olaszországban, és elég sok fiúnak bejöttem.

Itthon meg sosem sikerül azzal, akivel szeretném...Mi lehet az oka, hogy ott könnyebben megy az ismerkedés?

2009. febr. 19. 22:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

22 éves lány vagyok.

És elég jól beszélek olaszul, most megyek felsőfokúra, szóval megértik amit mondok.

Azért köszi mindenkinek a válaszokat!

2009. febr. 20. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:

OK, egyébként érdekes egy jelenség ez, kérdeztem nagyo nsok külföldit is, és az olaszok valahogy mindenki számára rendkívül izgatóak ... Bevallom nem tudom az okát, nem arról van szó, hogy déli nép lennének, mert spanyoloktól is kérdeztem, és a spanyol lányok ugyanúgy elolvadnak az olasz fiúktól. Tudja fene, van bennük valami ezek szerint :-)

Hát sok sikert akkor, Kriszti

2009. febr. 20. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!