Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a külföldi fiúknál van esélyem?
Nyáron voltam Olaszországban, és elég sok fiúnak bejöttem.
Itthon meg sosem sikerül azzal, akivel szeretném...Mi lehet az oka, hogy ott könnyebben megy az ismerkedés?
-azert mert turista vagy, egy het alatt egyik csaj sem kezd el hisztizni, ha esetleg tortenne valami.
ronda vagy, konnyen dughato, meger egy probat.
-a helyi pasik mindenkinek udvarolnak, ez a hobbijuk, minden orszagban udvarolnak a turistaknak.
Köszi a válaszokat. :)
Szerintem is mások a külföldi fiúk. Sokkal rendesebbek, és egyáltalán nem a szexre mennek rá...nem úgy mint itthon...
Mellesleg 1 hónapig voltam kint, az egyikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot, minden nap msn-ezünk...és nem a szex a fő téma...ja, azóta eltelt 6 hónap...és nemsokára meglátogat...
Azért,mert az itthoniaknak annyira nem tetszel,nem kéne ennyire beszűkült látáskörrel rendelkezni...Sokkal rendessebbek?Ezt meg honnan tudod,találkoztál az összes magyar fiúval talán?Nem a szexre mennek rá?Képzeld én sem arra szoktam és MAGYAR vagyok...mily meglepő,nemde? :) Nah mindegy,ez az én véleményem,köszíí szépen a lepontozást! ;)
20/F
Ne is haragudj, nem tudom miért kell ilyen stílustalanul beszólni, és ha én vagyok figyelmetélen akkor elnézést de átfutottam a berást és nem látom sehol, hogy a kérdező személye fiú vagy lány. Csak mert lehet ez egy gondja fiúnak is, bármilyen vadul is hangzik valakinek, de tudod, fiatalokkal foglalkozom szakmámból kifolyólag, és amit mai tizenéveseknél tapasztalok ezen a téren, az abszolút jogosan felveti ezt a kérdést szerintem. És még csak melegnek se kell lennie a fiúkának, hogy flörtölgessen fiúkkal ha éppen egy évben egyszer ahhoz van kedve, tehát csakis tapasztalatból írtam amit írtam. Tudod te hány tini srác mond el olyan problémákat, hogy hát beismeri, annak ellenére, hogy megvan barátnője és "amúgy minden megy a maga rendjén", bizony nem is kevésnek és nem is kevésszer megtetszik egy-egy saját nemű osztálytársa, évfolyamtársa, sőt nem ritkán nagyon alkalomszerű szexuális kalandokba is belebocsátkoznak. Hiszed vagy nem hiszed ez a te dolgod, én viszont tudom.
Üdv: Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!