Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimplan csak bunko, annak ellenere, hogy azt mondta, hogy "kedvel"? SOS! (fiuk, velemenyetek? )
Van egy srac, aki elegge erdekes szemelyisegu... Meg fel evvel ezelott ismertem meg, kedves volt, kozvetlen, mindig megolelgetett, bar a kulfoldi nyelv miatt, alig tudtam beszelni vele...
A tancunk szezonzaroja utan voltak "beszolasai" (elotte is flortolgetett)
Egy ilyen alkalommal, egesz nap alig lattam, v nem foglalkozott velem, es mikor baratnommel oda mentem hozza segitseget kerni egy projekttel kapcsolatban, megolelt, es mondta a baratjainak: "rohadtul szeretem ezt a ribancot"
persze ez angol hangnemben kicsit enyhebben hat, kb igy, h " nagyon szeretem ezt a csajszit"
De aztan masnap meg megint hozzam sem szolt, igaz, nem is nagyon talalkoztunk...
Meglepett amit mondott, mert azert egy " Im freaking love this bitch" elso hallasra sem tul meggyozo, de baratnoim mondtak, hogy ez "jot" jelent...
Egy koncert elott beszelgettem baratnommel, ot megoleli, en felnezek ra, mondom, szia, erre engem is megolel... Magatol nem jutna eszebe?
Most mi van vele? Nem ertem...
(egyik baratnom azt mondja, hogy a szemelyisegem kedveli...de nem is beszelgettunk, csak azt latta, ah tancolok, es eleg jo voltam... lehet, h az miatt "kedvel"
Vagy szimplan bunko?
(18 lany vok, o 18 fiu)
Im freaking love this bitch.
Ugye tudod hogy lek*rvázott?
Ez egy f@sz...Ez b@zira nem jelent jót,játssza a fejét a haverjai előtt,szórakozik veled..
Főleg ha csak táncolni látott,menőzni akar veled max,semmi komoly..Egy p*cs..Hagyd a francba..Komolyan,nem akarom hogy koppanj..
15/L
Tökéletesen követi azt a taktikát, amivel elérheti, hogy vonzódjanak hozzá a nők. Néha kedves, kenyérre lehet kenni, máskor szótlan vagy egyenesen bunkó, lekezelő.
A társadalom által rárótt férfiszerepet játssza, ami nem kevésbé identitászavaros, mint napjaink női lelke.
tudom, h mit mondott... ezert sem tetszett annyira, de ez naluk egy 'kifejezes" es nem olyan, beled vok esve, ugy szeretlek, hanem, olyan jo haver vagy, birlak...
Bar ma egyszer lattam csak egyelore, es mikor ra neztem, meg, h koszonok majd, lesutotte a szemet... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!