Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondja, nem tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondja, nem tudna a 'barát' barátom lenni, mert én már a barátnője vagyok. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Majdnem fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, de nekem fontos hogy a barátja is legyek. Ez mért olyan lehetetlen a fiúknál? végül is annyi olyanról hallottunk már hogy egy párkapcsolatban a két fél legjobb barátok, és még élő ismeretségi körből való példát is tudnék mondani. Neki ez mért lenne olyan nehéz?
2011. márc. 9. 10:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10:42 voltam. Kicsit hülyén fogalmaztam. Szóval: létezik ilyen hidd el, bár ebben nem hinni kell, mert ez tény.
2011. márc. 9. 10:49
 12/22 A kérdező kommentje:
ja és néhányan félreértettek. Én nem csak a barátja szeretnék lenni. Hanem amellett, hogy egy párkapcsoaltban vagyunk és szeretjük egymást, még a barátja is. Akivel nem csak csókolózni meg kielégülni tud, hanem tényleg jól el tudnak lenni még haveri szinten is. Nem azt akarom hogy haveri szinten kezeljen, csak hogy egy kicsit feloldottabbak legyünk egymás társaságába, és jól eltudjunk bohóckodni, de mégis át tudjunk beszélni midnen komoly dolgot. Akár a szexről akár másról.
2011. márc. 9. 10:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha nem képes vagy hajlandó erre, akkor majd egyszercsak jön valaki, aki mindkettő az egyben, és egy 'kanári madárral' kevesebb lesz neki...
2011. márc. 9. 10:53
 14/22 A kérdező kommentje:
lehet a kanári madarat csak én nem értem, de itt pont az a lényeg, hogy én vele szeretném ezt. Nem akarok mást, akkor inkább legyen így. Vele szeretnék lenni nem mással.
2011. márc. 9. 10:55
 15/22 A kérdező kommentje:
ez nálam nem úgy megy hogyha valami kisebb probléma felmerül már cserélem is le.
2011. márc. 9. 10:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Díszpinty, így jobb? Magától megy az, nem kell hozzá a te elhatározásod, ha úgy alakul.
2011. márc. 9. 11:10
 17/22 A kérdező kommentje:
sajnos tudom, de azért nem szeretném..
2011. márc. 9. 11:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Én csak úgy tudom elképzelni a párkapcsolatot ha először bizalmas baráti viszony alakul ki. Nem értem hogy lehet ezt különválasztani.. nyilván az ember párja a másik fele, szóval közelebb áll hozzá mint a legjobb barátja. Bár lehet h ezért nincs senkim mert sokan különválasztják ezeket a dolgokat :/ Miért ne lehetne a legfőbb bizalmasod, támaszod, stb a párod? Szerintem pont erről kéne szólnia...(24/f)
2011. márc. 9. 12:48
 19/22 A kérdező kommentje:
szerintem is :/ de ezek szerint szerinte nem így van.
2011. márc. 9. 13:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Aranyos vagy? Nem éretlen? 17 éves, könyörgöm! Bizonyos szinten még az, de most nem is őt akarom minősíteni.

Beszéljétek át ezt a dolgot, mert ha csak egy "tárgyként" kezel, akivel néha jó csókolózni, meg szexelni, de amúgy ott vannak a barátok, akikkel mindent megbeszél, meg náluk is alszik ahelyett, hogy veled lenne, ráadásul még megbeszélni sem akarja veled, akkor ott bajok vannak.

Szeret ő téged egyáltalán? Komolyan vesz? Mit akar tőled? Én erre mindenképpen rákérdeznék, és nem hagynám, hogy sunnyogjon. Úgy tűnik, fele annyira sem vesz komolyan, mint te őt. Tényleg, mit szoktatok csinálni, ha együtt vagytok?

2011. márc. 9. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!