Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szituról?
A barátom megjegyeztette a gépemen a jelszavát és én beleolvastam ( ő is folyton beleolvas az enyémbe)az övébe, majd amikor beszéltünk telefonon ő hazudott. A hazugság: -most értem haza nem volt időm elolvasni a leveledet- a levelem előtt olvasott el kettőt.
Bevalljam , hogy beleolvastam a levelébe? Előtte való nap volt egy kis vitánk , hogy én nem hagyok neki levegőt és mégis ő jár el bulizni nélkülem, én meg nem mehetek a barátnőimmel.
Az, hogy beleolvastál a levelezésébe, tanúsítja, hogy nem hagysz neki teret. Az viszont, hogy Te nem mehetsz sehova, azt bizonyítja, hogy Ő sem hagy neked.
Próbáljatok kicsit relaxálni és kimászni a másik életéből. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy tulajdonlom a másikat, hanem arról, hogy van egy papírra nem megfogalmazott szerződés köztünk, hogy kitartunk egymás mellett és minden kombinálás nélkül elhisszük, hogy a párunk nem szegi meg a szerződésben foglaltakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!