Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagalnal, ha kiderulne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagalnal, ha kiderulne, hogy a parodat soha nem tudtad meg kielegitenin (nem volt orgazmusa), pedig evek ota egyutt vagytok?

Figyelt kérdés
pl: ketsegbe esnel, vagy azt mondanad hogy az o hibaja is, elhagynad...
2011. márc. 7. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenesetre gáz, hogyha évek óta együtt vagytok, nem volt képes ezt megbeszélni veled.

Szóval, ha szeretitek egymást, akkor beszéljétek meg, kérj tőle segítséget, hogy hogy szereti stb.

2011. márc. 7. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Sok feltáratlan részlet van még...

Hazudott nekem? Tettette az orgazmust? Vagy én nem törődtem ezzel? Miért nem szólt korábban? Mi az, amit szeretne? Van valami lelki traumája, vagy szervi problémája, ami miatt nem volt orgazmusa? Én mennyire vagyok tapasztalt? Mennyire vagyok figyelmes, jó szerető?

Ezeket mind nem árt tisztázni. Ha együtt vagyunk, akkor megoldást kell keresnünk, közösen. Már ha ez probléma. (Szerintem az, de nem biztos, hogy mindenki így gondolja.) Én ismerem magam annyira, hogy kihívást látnék a dologban. Persze bosszankodnék is, hogy miért nem derült ki korábban, miért nem szólt, miért nem vettem észre én, ám ezek mind csak viszik el az energiát a megoldástól, tehát nem hagynám magamat elmenni ebbe az irányba, mert az nem hasznos.

2011. márc. 7. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Egészséges kapcsolatban ezt meg kellene tudni beszélni.Max. ezen akadnék ki,meg azon,hogy akkor évekig megjátszós volt?!
2011. márc. 7. 10:56
 4/5 bix ***** válasza:

eddigi tapasztalataim szerint két változat lehet:

1: nem ismeri magát... sok ilyen nő van, aki magának se képes orgazmust elérni. náluk aztán gürizhetsz ameddig akarsz, ha nem képes rá, akkor gyakoroljon zuhanyrózsával, vagy amivel éppen kedve van, amíg nem tudja hogy hogy jó neki addig ne várja el hogy te eljuttasd oda...

2: nem jól csinálod. van aki a lassú romantikus meneteket szereti, és van aki a vad, döngetős körökben pusztul el:) ha nem mondja meg mi jó neki, nem segít, nem ad támpontot, akkor mit vár tőled?

ha évek óta játsza akkor valszeg az 1-es pont az igazi, mert ha tudná hogy neki hogy jó akkor a második menetben már szólt volna hogy oké várjál papa adom az ütemet... ülj le, beszéld meg vele, bíztasd, hátha... de első körben egyedül kéne elérje a csúcsot, és utána is gyakorolni kéne:D

2011. márc. 7. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

biztos ő se tud elmenni hüvelyileg. mint ahogy a nők kb 80%-a sem. szal fiúk el kell h szomorítsalak benneteket, rengetegen megjátszák magukat.

a többi nő csak külső ingerlés hatására élvez el. nah ennél nem mindegy h mit hogyan. nem annyi h bedugod a f*szodat és húzogatod ki be.. hanem ügyesen kell játszani a kezeddel és/vagy a nyelveddel.

mond meg a barátnődnek, h mutassa meg h hogy szereti, vagy elégítse ki magát előtted és akkor ellesed a praktikáit ;)

2011. márc. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!