Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Használ e a durvaság és bunkóság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használ e a durvaság és bunkóság?

Figyelt kérdés

- meg nem volt barátnőm

- az az erdkes , hogy altalabn prabalk kedvesen beszelni...

- de altalaban startbol elutasitanak

- ma megprobaltam beszologoatni minden olyan sor utan ahol elutasitana vagy arra utalana hogy nem akarja folytatni a beszelgetest..... mondthani ketszer is bejott a folytatas meg a jovoben van

de lanyok miert is szeretiteke h bunkoan es sertoen viselkednek veletek ezt nem ertem ?

2011. márc. 6. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
barátom miért nem használsz ékezeteket?
2011. márc. 6. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
ha valaki velem bunkó azzal én még bunkóbb vagyok vagy nem foglalkozok velük mert nekem ilyen emberekre nincs időm....
2011. márc. 6. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem ha velem bunkó valaki, de ha mással az az nem baj.
2011. márc. 6. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, próbáld ki. Nálam nem jött be soha, az biztos. Én olyat választottam, aki rendes velem.
2011. márc. 6. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:

A durvaság és bunkóság használ!!! garantáltan lesz barátnőd!

Hiszen a durva és bunkó lányoknak bejön a stílus..amennyiben egy primitív, megbízhatatlan, érzelmileg nulla lányt akarsz ideig-óráig:D akkor bejön.

Egyéb esetben nem ajánlott és célravezetőbb magatartás ha talán olyan lennél amilyen valójában te vagy!

2011. márc. 6. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
A lányok "erős férfit" keresnek, és egyeseknél a durvaság meg bunkóság valami ilyesmire utal. Amúgy soha senki se vallja be, hogy a bunkókat szereti, mégis azoknak van mindig barátnőjük.
2011. márc. 6. 19:49
 7/12 A kérdező kommentje:
en alapbol kedves s segitokesz scrac vagyok ... de van , hogy sokan eszt nem ertekelik ...
2011. márc. 6. 21:09
 8/12 A kérdező kommentje:
s azert gondoltam ,hogy megprobalom maskepp :P
2011. márc. 6. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Van egy pont amin nemszabad átesni. Addig a pontig jó ha kicsit bunkó vagy.

Én egyszer átestem a ló túloldalára, hát később meg is bántam.

Szerintem azért szeretik, mert így olyan megkaphatatlannak mutatod magad, aki kiáll magáért és a vadászösztönük beindul az "alfahímért".

A lehetetlennek tűnő dolgok mindig is jobban esnek az embereknek ha elérik :D

2011. márc. 6. 23:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki udvarol nekem, akkor elvárom,hogy kedves legyen. Akár nő, akár férfi. Bunkóság bunkóságot szül, én meg őszinte típus vagyok... Ha valaki udvarol, kényesztessen a szavaival, vidítson jó kedvre szavaival, és meséljen szórakoztatón szintén szavaival. Tetteivel meg mutassa ki szándékait.
2011. márc. 6. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!