Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt vagy külön? Megszokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt vagy külön? Megszokás a kapcsolat? Együtt lennétek olyan emberrel aki meg sem érdemel titeket? Sajnálat a kapcsolatunk? Keressek inkább mást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves lány vagyok,és 4 éves kapcsolatom van! Az utóbbi 1 évben igen megromlott a kapcsolatunk! Tudom mindenhez két ember kell,én sem vagyok álszent! De sokszor igen megbánt sőt meg is aláz! Aztán ha szóvá teszem azt mondja,hogy hisztizem! Sokszor szakítottunk már,de aztán mégis kibékültünk! Meg ígérte hogy megváltozik, tartott egy darabig aztán minden ott folytatódott ahol abbahagytuk! Ezek ellenére is szeretem de nem szerelemmel! Elvagyok bizonytalanodva!
2011. márc. 5. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező!

A kettőnk helyzete nagyon hasonlónak tűnik. Csak az a különbség, hogy én már 20 éves vagyok, és öt évet jártunk a barátommal. Néhány hete szakítottunk. Ez a szakítás, már mindketten érezzük, hogy végleges. Amiket te írtál, ugyanaz jellemzett minket. Mi is volt, hogy külön voltunk kicsit, és amikor újra összejöttünk, egy rövid ideig minden szép és jó volt, de aztán ugyanazok a régebbi gondok léptek fel.

Én nagyon szenvedek most, hisz iszonyúan hiányzik. De napról-napra, lépésről-lépésre, lassan, de szugerálom magamba, hogy VÉGE, azért, mert már csak szenvedtünk egymás mellett, hiába szeretjük egymást, ha egyszer teljesen megváltoztunk és a kapcsolatunk már szinte csak vitákból áll és szexből (az persze jó:P).

Szóval ha úgy döntesz, döntötök, hogy hagyjátok egymást... készülj fel, hogy nem lesz könnyű. Én sem tudom megmondani neked, hogy mi lesz, én magam hogy fogom bírni, hiszen csak néhány hete történt és eddig ez eléggé pokol volt... reménykedni kell, hogy majd jobb lesz. Elmúlik a hiány, és jön valaki, akivel új kapcsolatot érdemes kezdeni, és akkor már tényleg nem fogsz fájdalommal visszaemlékezni.

Persze ti is lehet együtt lesztek még egy darabig, 1-2 évig, aztán... kénytelen lesztek búcsút mondani. No de ez sem törvényszerű, nem kell elkeseredni! Aztán ott van az, hogy pár év múlva újra összejöttök, mivel első nagy szerelem volt és 4 évig működött, ez jelent valamit:) Később, évek múlva bármi lehet. Az is, hogy közbe megtalálod a tényleges IGAZIT, vagy ő találja meg, vagy ismét egymásra találtok... csak pozitívan állj a dolgokhoz, mindig jön valami jó is:)

20/l

2011. márc. 5. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
És még annyit szeretnék hozzátenni, hogy engem folyamatosan megalázott, és én sem vagyok álszent, de még a legjobb barátja szerint és durva volt, ahogy néha velem bánt. De ez mindig a mi döntésünk lesz, mennyit viselünk el. Senki nem fog helyettünk dönteni, és ha mi ezt hagyjuk, ha te ezt hagyod és így akarod folytatni, akkor hát... vállald a következményeit :( Ez nem hegyibeszéd, én magam is valószínűleg elég erősen meginognék, ha most felhívna, hogy találkozzunk... pedig tényleg porig alázott bizonyos dolgokkal:( Nehéz ez. De nézd, legalább nem vagy egyedül ezzel, én is ilyen helyzetben vagyok/voltam, és szerintem van még sok más ember is így. Tudni kell elengedni, mert... ez nem valószínű, hogy jobb lesz, legalábbis nem MOST.
2011. márc. 5. 12:57
 13/20 anonim válasza:
100%
Nincs értelme húzni az időt,rettenetesen rövid az élet.Aki nem értékel,el kell hagyni.Ha most nem jó,később sem lesz.
2011. márc. 5. 14:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden férfinak olyan barátnője lenne, amilyet érdemel, akkor egyesek nagyon rosszul járnának.

Persze ez fordítva is igaz.

2011. márc. 5. 14:28
 15/20 A kérdező kommentje:
Nemrég békültünk ki,de már most olyan mintha csak onnan folytattuk volna ahol abbahagytuk! Semmi sem változott! És az a rossz,hogy ő ezt nem veszi észre! Annyiszor elbeszélgettem már vele,de ugy látom értelmetlen volt! De mikor ott hagyom akkor érzi,hogy mit is vesztett! Ha igy fog maradni még 1 hetet sem fogok bírni vele! Ez van! Ilyen az élet!
2011. márc. 5. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel,fiatal vagy!Nézd meg egy hét múlva,hogy van-e valami,de jobb ha szakítasz...Van időd még bőven kiheverni!

Egy embert sem lehet megváltoztatni,és sajnos egy férfi sem fog a szokásain és a viselkedésén változtatni egy nő kedvéért....23N

2011. márc. 5. 17:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Ugy látom mindenki efelé hajlik,hogy szakítsak! Kezdem én is belátni,hogy így nincs értelme!
2011. márc. 6. 10:07
 18/20 anonim válasza:
100%
Nem akarok drasztikus lenni, de én azt látom, hogy nagyon sok betegségnek a lelki okok a háttere. Szóval minek vergődni,lépni kell a jobb felé.Mert biztos hogy van olyan fiú, aki meg fog téged becsülni!!!
2011. márc. 7. 12:55
 19/20 anonim válasza:
olyan ismerős a történet, mintha már hallottam volna. Szandi?
2011. márc. 26. 09:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem-nem! Keversz valakivel!
2011. márc. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!