Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagy külön? Megszokás a kapcsolat? Együtt lennétek olyan emberrel aki meg sem érdemel titeket? Sajnálat a kapcsolatunk? Keressek inkább mást?
Szia kedves kérdező!
A kettőnk helyzete nagyon hasonlónak tűnik. Csak az a különbség, hogy én már 20 éves vagyok, és öt évet jártunk a barátommal. Néhány hete szakítottunk. Ez a szakítás, már mindketten érezzük, hogy végleges. Amiket te írtál, ugyanaz jellemzett minket. Mi is volt, hogy külön voltunk kicsit, és amikor újra összejöttünk, egy rövid ideig minden szép és jó volt, de aztán ugyanazok a régebbi gondok léptek fel.
Én nagyon szenvedek most, hisz iszonyúan hiányzik. De napról-napra, lépésről-lépésre, lassan, de szugerálom magamba, hogy VÉGE, azért, mert már csak szenvedtünk egymás mellett, hiába szeretjük egymást, ha egyszer teljesen megváltoztunk és a kapcsolatunk már szinte csak vitákból áll és szexből (az persze jó:P).
Szóval ha úgy döntesz, döntötök, hogy hagyjátok egymást... készülj fel, hogy nem lesz könnyű. Én sem tudom megmondani neked, hogy mi lesz, én magam hogy fogom bírni, hiszen csak néhány hete történt és eddig ez eléggé pokol volt... reménykedni kell, hogy majd jobb lesz. Elmúlik a hiány, és jön valaki, akivel új kapcsolatot érdemes kezdeni, és akkor már tényleg nem fogsz fájdalommal visszaemlékezni.
Persze ti is lehet együtt lesztek még egy darabig, 1-2 évig, aztán... kénytelen lesztek búcsút mondani. No de ez sem törvényszerű, nem kell elkeseredni! Aztán ott van az, hogy pár év múlva újra összejöttök, mivel első nagy szerelem volt és 4 évig működött, ez jelent valamit:) Később, évek múlva bármi lehet. Az is, hogy közbe megtalálod a tényleges IGAZIT, vagy ő találja meg, vagy ismét egymásra találtok... csak pozitívan állj a dolgokhoz, mindig jön valami jó is:)
20/l
Ha minden férfinak olyan barátnője lenne, amilyet érdemel, akkor egyesek nagyon rosszul járnának.
Persze ez fordítva is igaz.
Fel a fejjel,fiatal vagy!Nézd meg egy hét múlva,hogy van-e valami,de jobb ha szakítasz...Van időd még bőven kiheverni!
Egy embert sem lehet megváltoztatni,és sajnos egy férfi sem fog a szokásain és a viselkedésén változtatni egy nő kedvéért....23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!