Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "megszokás" és mért nem mernek lépni az új kapcsolat felé az emberek?
Létezik egy olyan fogalom is, hogy kötődés.
Az, hogy én itt és most, mondjuk egy buliban nagyon jól elvagyok egy harmadikkal (igen, volt ilyen eset), nem jelenti azt, hogy rögtön feladom mindazt, amit eddig a párommal teremtettem. Mert a párommal összeKÖT sok minden. Emlékek, közös tervek, tevékenységek, olyan érzelmek, amik a múltban gyökereznek. Lehet, hogy ezekre nézve Te most nem látsz mindent, de attól még ott van.
Ez nem hiba. Akkor válik rosszá, ha boldogtalan vagyok hosszú távon és mégsem lépek ki abból, amit már esélytelen megjavítani. Bár ez is két emberen múlik egy párkapcsolatban, és az egyik én vagyok. Nagyon sokszor van úgy, hogy meg lehetne azt javítani, ha mindketten akarnánk. De nem akarjuk. Olykor egyikünk sem. Na az ilyen kapcsolatból kell kilépni. Annak vége. De ennek semmi köze ahhoz, hogy ideig óráig kivel mennyire vagyok el "jól" mással. Az is lehet, hogy Ő (a "harmadik") csak a változatosság, a fűszer az életemben. Csak fűszerekkel nehéz jól lakni, bármennyire is finom tőlük az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!