Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi tetszik nektek az ilyen pasikban?
Ma voltam az újságosnál motorinfot venni, amikor kijöttem mást sem láttam csak ilyen kis megjátszott sutyó kis debil idiótákat, akik úgy próbáltak maguknak tekintéjt szerezni hogy, torkuk szakadtából üvöltöttek, meg az idős néni alól kirúgták a mankóját!! De mégis volt közöttük vagy 0101 csaj akiknek ez még tetszett is! Már kis millió ilyen esettel talákoztam! ez csak a mai példa!!
Ilyen értelmiségiekre buktok?? Vagy csak menő ilyenekkel lógni? ?agy mi?
23/f
10 csaj!
bocsi! elírtam!
dehogy bukunk:o
sok a p*csa...már bocsi..
Úristen, én ott b.asztam volna pofán a kölköket. NEM, nekem határozottan nem jön be ez a viselkedés.
18/l
"torkuk szakadtából üvöltöttek, meg az idős néni alól kirúgták a mankóját"
Ezek valami nagyon alja társaság lehettek. A pasik is, meg a lányok is, akiknek ez tetszett. Most őszintén, neked tényleg kellene egy olyan csaj, aki ilyesmin szórakozik?
én olyat láttam, hogy a csajok azzal szórakoztak, hogy amikor a nyanyák nyújtápázkodnak jelezni a buszon, mielőtt nagynehezen elérik, a csajok gyorsan megnyomják a lenti jelzőt
szóval amilyenek a srácok, olyanok a csajok is...
és nem csodálom amúgy, mert az öregek gyakran szemétkednek a fiatalokkal, lökdösődnek, ordítanak
tehát amilyen a fogadj isten...
Nem kellene ilyen csaj!
De ez csak 1 eset volt, erre felé a fiatalok 90%-a ilyen!
Szánalmas , sose értem az ilyen embereket.....
A lányokat meg végképp-........
Bár érdekesnek találom,h ilyenkor az ilyen lánytársaim nem jelentkeznek és mondják,h miért buknak izomból ezekre a s*ggfejekre csak azok akik elítélik.
Pedig anonym az oldal, szóval, ha beszólnak és nem szólsz vissza nem fognak rólad dumálni,h ez az xy ilyen meg olyan, mert nem védi meg magát....
Amúgy a kérdésedre is válaszolva nem jönnek be a s*ggfejek és nem tudom másoknak miért jönnek be.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!