Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a csajok mit keresnek a pasikban? Avagy egy csaj mit néz meg elsönek a pasin?
Figyelt kérdés
Csajok írjatok! Kiváncsi vaok hogy vélekedtek erröl!2010. márc. 15. 19:42
1/23 anonim válasza:
Mit keresünk egy pasiban? Egy jó kérdés,lelkitárs,a macsó... :d
Külsőre mit nézünk meg először? Mindenki mást én a szemet és az arcot :)
2/23 anonim válasza:
Biztosan azt fogják írni, hogy mennyire értelmes, okos, becsületes, őszinte, ne hazudjon, legyen vicces legyen humora, de legyen néha férfi is ha kell. De hidd el a nők is megnézik azt hogy , hogy néz ki az a pasi akivel kimennek majd kézen fogva az utcára.
3/23 anonim válasza:
a szemét! az szinte mindent elárul róla!:)
4/23 anonim válasza:
én először az arcát.
utána a haját.
a szemeit.
és a testét utoljára
5/23 anonim válasza:
Én egy csajban magamat szeretem.
6/23 anonim válasza:
a szemét, mosolyát az hogy mennyire ápolt és legyen az én ideálom!
8/23 anonim válasza:
szem, arc, haj, mosoly, aztá a test
9/23 anonim válasza:
és persze h hogy viselkedik előző voltam
10/23 anonim válasza:
én a fenekét és az arcát.
Fordított sorrendben:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!