Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a csajok mit keresnek a pasikban? Avagy egy csaj mit néz meg elsönek a pasin?
Hát...Először is megnézem az egész gyereket,hogy hogy is néz ki és érdemes-e tovább szemlélni.Ha érdemes,mert nem kövér de nem is túl sovány,normálisan van felöltözve,akkor megnézem a részleteket is.
Szerintem a cipő mindent elárul a viselőjéről-nekem a deszkás jön be.Aztán megnézem az aracát (bár lehet hogy ezt hamarabb mint a cipőt XD ),hogy helyes-e.Ha szerintem az,akkor eldöntöm,hogy bejön és megfogalmazódik bennem a mondat,amit odasúgok a barátnőmnek:"Tök jól néz ki az a fiú!"
Ez a sorrend.Amúgy meg nemis értem miért pont a szemet írjátok,mert azt csak egészen közelről látod,amikor már rég eldöntötted,hogy mi lesz a következő lépés.
*arcát
*szemét
*haját
*öltözködési stílusát
*fenekét ;$:DD
15/L
hát azért az is fontos, milyen az alkata..
nekem speciel nem jönnek be ezek a nagyon izmos, kidobó fiú kinézetű pasik, legyen izmos, vagyis kisportolt, divatos, de ne divatmajom, laza, kedves..
először az arcát, aztán a testét és a kezét nézem meg!
Nem tudom miért, de nekem annyira bejön, ha egy fiúnak látszanak az erei az alkarján meg a kezén..az olyan férfias!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!