Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a csajok jobban bíznak a pasikban, mint a pasik a csajokban?
Az első hozzászóló vagyok és miután jobban belegondoltam,talán ez a válasz:ugyanis a mai lányokat csak meg kell nézni(nem szeretnék általánosítani!) de nagy részét meg lehet nézni,hogy viselkedik,hogy öltözik és persze,hogy a fiúk elveszítik velük szemben a bizalmukat...talán ez lehet a gond.Sok esetben a mai fiatal lányok könnyen megkaphatók és mivel az az adott fiú is könnyen megszerezte a lányt,nem igazán becsüli és úgy gondolja...hm biztos a következő barátjának is könnyen adja majd magát,nem ér annyit...
Ne haragudjatok a fogalmazásért,nincs kedvem most visszaolvasni,de én azt hiszem így van ma ez,persze tisztelet a kivételnek!
köszi a válaszokat
ja és még annyi h én nemtom h mért de könnyen meg tudok bízni az emberekben...sajnos(de azért 1 picit jó is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!