Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annyira vonzo a sportolo v zenelo pasikban es a plazacicakban?
Talan magabiztosabbak , mint egy atlag ember..na es ?
Attol meg nem vonzok szerintem ..
nekem a zenélő pasikban az jön be, hogy érzékenyek, hűségesek és művész lelkek :D
De a sportos csávók nem jönnek be. És mivel lány vagyok és nem vagyok leszbi, ezért a plázacicák nem jönnek be. Sőt kifejezetten rühellem őket...
Sportolókba ? semmi:D
Addig helyesek és szépek amíg csöndbe vannak és nem mondják h mit gondolnak, mert ott valóban egy álom szakad meg. Én még olyan sportolóval akinek több esze lett volna még nem találkoztam, de biztos van ien, csak ritka mint a fehér holló
Én egy sportoló pasi vok,sztem azt szeretik bennünk a lányok,hogy nem egy átlagos kis szürke életű emberek vagyunk,hanem vannak céljaink,a sport által sikeres az életünk,mint az üzleti világban,magánéletben,karrierben.Kitartóak vagyunk,ambíciónk rengeteg.És külsőleg is van tartásunk,tehát igazi férfiak vagyunk,és nem nagyképűségből mondom,de nem ilyen kis nyikhaj tutyimutyi alakok,akik a mai pasik 95%-a.Nekem például nem élet az ,ahogy a mai fiatalság él,iszunk drogozuk semmi célunk,csak vagyunk.
És ezér eszem is van,mivel mellette dolgozok suliba is járok,és még üzletelek is.
Aki sportoló arra ne mondjuk,hogy nincs esze,mivel itt magadat kell legyőzni,célokat felállítani ami nem kis meló,és koncentrálni folyamatosan.
Ezt csak azok mondják,hogy nincs eszük a sportolóknak vagy a szép csajoknak akik irigyek rájuk,mert nekik büdös lenne a meló és inkább ezzel védekezik,hogy szídja őket,úgymond nyugtatja magát.
Remélem nem voltam túl kemény,de nekem ez a meglátásom,sokat foglalkozok személyiségfejlődéssel,úgyhogy tudom mit beszélek. :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!