Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy ezért szakított velem? (többi lent)
Ha szereted őt, és szeretnél vele lenni szex nélkül is, akkor hódítsd vissza, kérj tőle bocsánatot, amiért erőltetted.
Ha viszont fontosabb neked a szex, mint a kapcsolat ezzel a lánnyal, akkor hagyd őt, és keress más barátnőt.
Neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb: a hozzá fűződő érzelmeid, vagy a szex.
(Egyébként olyat is lehet csinálni, ha szereted őt, hogy vele vagy, csak közben mással szexelsz, csak ő ne tudja meg - amiről nem tud, az nem fog fájni neki, viszont a kapcsolatotok így tudna működni.)
"igen szeretem nagyon!! de azért sztem vártam már eleget meg szerintem azért 4év sem kevés. és igen gondolkodtam már ilyenen hogy mással szexelek"
Akkor próbáld meg a kreatív megoldást: üljetek le beszélgetni, és mondd el neki nyugodtan, hogy 1. nagyon szereted, 2. neked fontos a szex egy kapcsolatban, és 3. neked az is nagyon fontos, hogy ő mit gondol, ezért szeretnéd tudni, hogy ő miért nem akarja a szexet, mi a gondja vele. És hogy szeretnéd, ha közösen próbálnátok megoldani ezt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!